Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem bántad meg, hogy nem lett...

Nem bántad meg, hogy nem lett testvére gyermekednek?

Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 13:30
 1/8 Adilari ***** válasza:
0%
Egyáltalán neeeeeeeeemmmmmmmmmm!!!!!!!!Sőt hamarosan 3-an lesznek!
2012. máj. 28. 13:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk speciális a helyetünk:örökbefogadtuk a kisfiunkat újszülöttkorában ,aztán éltünk boldogan,néha eszembe jutott,hogy szegénynek nem lesz testvére...aztán mikor 4 éves lett kaptuk a hírt,hogy vér szerinti kishuga született,egy percig nem gondolkoztunk rajta,hogy kell e nekünk pár nap múlva már itthon volt velünk.

Pedig meddig hitegettem magam,hogy jobb is ,kényelmesebb ez így,hogy csak egyke-gyermekünk van...aztán pedig amint tudomást szereztem a kishugáról már semmi nem volt kérdéses :-D .

Minden nap csak megerősít abban,hogy jól döntöttünk ,nagyon jó lesz nekik együtt felnőni,majd később bármikor számíthatnak egymásra és együtt könnyebben dolgozzák fel az örökbefogadottság tényét.

2012. máj. 28. 14:21
 3/8 Adilari ***** válasza:
Utolsó!Ez nagyon szép.....kifolyt a könnyem is:-((Gratulálok nektek!!!!
2012. máj. 28. 15:09
 4/8 Adilari ***** válasza:
Megkérdezhetem az édesanyjuknak miért nem kelettek?
2012. máj. 28. 15:11
 5/8 anonim ***** válasza:

3 éves a fiam, egyelőre nem bánom, hogy nincs testvére.

Anyagi okok miatt (sem) tervezek több gyereket... meg igazából úgy érzem, hogy az én türelmem ennyit bír. Nagyon dacos, hisztis a fiam, sokszor nehezen bírom a rengeteg akaratoskodást... nem hiszem, hogy elölről tudnám kezdeni.

Volt már, hogy arra gondoltam de rossz lesz neki egyedül felnőttként, mert én tudom milyen, ha testvére van az embernek, és örülök, hogy mindkét nővéremmel jó a viszonyunk. De csak azért nem akarok szülni, hogy neki testvére legyen.

2012. máj. 28. 18:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

" édesanyjuknak miért nem kelettek ? "

Anyaotthonról - anyaotthonra járt a gyerekeim testvéreivel,volt ugyan párkapcsolata (mindkét gyerekemnek egy az apukája is),de nem éltek együtt,saját maga nem vállalta már úgy a gyerekeket,hogy se lakása,sem állása nincsen és senki nem támogatja,lelkileg biztosan nem volt neki könnyű,hogy lemondjon róluk .

Szokták kérdezni,hogy de akkor miért szülte meg a kislányt is,ha már örökbeadta a kisfiút,szoktam erre mondani,hogy gondolt ránk biztosan,hogy kell egy testvér is szegény gyermeknek ,nem szoktam engedni szidni senkinek sem,mert ennél szebb ajándékot az életben én még senkitől sem kaptam,mint a két gyönyörű gyermekemet.

Azt is feltételezték már ismerősök,hogy én fizettem azért,hogy szüljön nekem mégegy gyereket,hogy miket ki nem találnak az emberek :-/ !?

2012. máj. 28. 18:02
 7/8 Adilari ***** válasza:
Hát ez nagyon szép dolog tőled és nagyon büszke lehetsz magadra!!Nagyon sok egészséget és boldogságot nektek a kicsikhez!
2012. máj. 28. 18:20
 8/8 anonim ***** válasza:

"Nagyon sok egészséget és boldogságot nektek a kicsikhez!"

Nagyon kedves vagy,köszönöm és viszont kívánom Nektek ugyanezt a három gyermekhez !

2012. máj. 28. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!