Szeptemberben ovit kezd a gyerekem. Közben nyáron testvére születik, így szeretnék beszerezni mindent előre. Miket vegyek neki? Általában miket kell?
Nálunk kell váltó szandi vagy cipő
kék rövidnadrág, poló, és tornacipő, tornazsák tornához
aztán tisztasági csomag: folyékony szappan, fogkrém, fogkefe, wc papír, szalvéta, fésű.
valahol kérnek ovis ágyneműt. Ezt már ovi válogatja.
A legjobb ha letisztázod az óvónénikkel. Én is rákészültem, hogy beszerzek mindent, aztán kiderült, hogy az ovis zsákot, meg a tornazsákot is az óvoda adja, fésű, fogmosó pohár, törölköző, ágyneműt sem kell, azt is ott adtak nekünk. Vállfát kellett egyedül bevinnem.
A benti szandál az fontos, hogy kényelmes legyen, jól tartsa a lábát. Fogkefe+fogkrém kellett.
Illetve én nem rajzolgattam a ruhákba jelet, hanem rendeltem belevasalható matricákat a ruhákba és a cipőkbe is. Benti váltóruha, kinti váltóruha, több cipő ezek amikből nálunk sosem elég :)
Kérdezd meg az oviban. Mindenhol mást kérnek.
Nálunk vinni kellett oviszsákot, tisztasági felszerelés, váltócipő, tornazsák, papírzsepi, szalvéta, szappan, fogkefe, fogkrém, wc papír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!