Mit ILLIK tudnia egy lassan 3 éves, szeptemberben ovit kezdő kisfiúnak?
Ahogy az előttem válaszoló írta, szobatisztaság, egyen igyon egyedül, öltözködjön egyedül. Elalvás délben egyedül. Az asztalnál szépen üljön, ne álljon fel evés közben, ne menjen el az asztaltól.
De otthon sokat rajzoljatok, fessetek, gyurmázzatok! Ezt már a bölcsiben is csinálják! Kézen fogva párban közlekedjen.
Nálunk Oviban nincs cumi.
Amíg új neki a hely, izgalmas a szitu, simán előfordulhat, hogy feláll az asztaltól. A szabályokat megtalulni, megszokni időbe telik.
Honnan tudna például kettes sorban menni, ha nem volt bölcsis??
Amikor a bölcsis szülőin megkérdeztem az anyukákat, ugyan mondják már meg hogyan tudnám gyermekemet megtanítani arra hogyan vegye le és fel a trikót, pólót - mindenki bambán nézett rám. Viszont a gondozónő azt mondta, ne aggódjak ezt majd 4-5 évesen fogják tudni megcsinálni. Viszont a többi ruha le illetve felvétele aránylag jól megy.
Egyébkét csatlakozok az előttem szólókhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!