4 év körüli gyermekednek milyen márkájú napszemüveget vettél?
Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 14:12
1/4 anonim válasza:
Nem vettem és nem is veszek neki napszemüveget, mert, ha nem jó, akkor többet ártok vele, mint használok. A pupilláját kitágítja, közben, ha meg nem jól szűri az UVB sugarakat, akkor rongálja a szemet. Nekem se volt kis koromban, mégis felnőttem. Kerüljétek az erős napfényt!
2/4 anonim válasza:
Monkey-monkey(angol márka) napszemüvege van, 100% uv védelmes, szívesen viseli a kislányom mert szép.
3/4 anonim válasza:
A Decathlon-ban lehet nagyon jó gyerek napszemüvegeket venni és nem is túl drága.
4/4 anonim válasza:
Dm-ben, 1500 körül vannak, és természetesen UV szűrősek. Az elsőnek két dolgot üzennék:
1. ha boltban veszed, és legalább nem kinaiban, akkor tuti UV szűrős. Minden évben bevizsgáltatnak egy csomót próbára, és mindig az összes átmegy, kivéve a piacos gagyik...
2. A mi gyermekkorunkban jóval kisebb volt az UV sugárzás. Ez tény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!