2,5 és 4 éves fiam vajon hordani fogja a napszemüveget? Tapasztalatotok van e téren?
Figyelt kérdés
Főleg a pici sokat hunyorog a nap miatt, a szemorvosunk azt mondta jót tenne neki a napszemüveg. 5 ezer Ft-ért láttam Polariodot de félek a fiúk lehajítják és nem veszik fel amint megvásárolom. Ahhoz pedig elég drága...Fontos hogy védje a szemüket, nem akarok bóvlit venni.2012. júl. 1. 16:27
1/6 anonim válasza:
Én a Tesco-ban vettem pont ezért egy olcsóbb kivitelűt(mondjuk az van ráírva hogy 100%védelem)hogy kipróbáljam.1000Ft körül volt.Ha ez bejön,jöhet a drágább:)
2/6 anonim válasza:
Persze, meg lehet szoktatni velük. Nekem 2,5 éves volt tavasszal a fiam, akkor vettem neki. Játszótéren levesszük, mert ott csak akadályozná, de sétához ráadom. Mondom neki, hogy kell, mert erősen süt a nap. És felveszi :) Mondjuk nálunk az apja folyton napszemüveget hord, úgyhogy van előtte példakép. Én nem vennék polaroidot, minek??? Nem kell a polárszűrő egy gyerek napszemüvegre :D A lényeg, hogy ne a piacon vedd. Én dm-ben vettem, rajta vannak a hivatalos eu-s szabvány jelzések, és be is mérettem optikában, UV szűrős természetesen. 1600 körül volt asszem.
3/6 anonim válasza:
Én is a DM-ben vettem 1500ft körül, 100% UV szűrős, aranyos, sok fajta volt. A fiam nemsokára 3 lesz, és nagyon szereti, szívesen hordja :)
4/6 anonim válasza:
Nekem ugyan lányaim vannak ennyi idősek, de felteszik, ha süt a nap!
5/6 anonim válasza:
Én DM-ben vettem, és hordják a gyerekeim, kb ennyi idősek.
6/6 anonim válasza:
Ha jobb a szemüknek, akkor hordani fogják. És jócskán dicsérd őket meg, hogy milyen jól áll :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!