Nyilvános pisilés: mennyire toleráljátok?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok szülő, így nem ítélkezem. Ma láttam egy apukát, aki mind a 2 lányát egyszerre pisiltette eléggé látható helyen egy játszótér mellett. A kisebbet ő fogta, míg a nagyobbik (kb. 3 éves) egyedül végezte a dolgát pár méterrel arrébb, olyan helyen, ahol se fa, se gyep nem volt, csak föld. Elég fura volt, a legtöbben legalább a bokorba küldik a gyerekeiket. Ti mit szóltok ehhez?2012. júl. 5. 21:20
11/21 anonim válasza:
Én a lányomat (3éves), pl a strandon sem viszem be a wc-be, mert tuti hogy valamit elkapna. Nem tudják tartani, és ott kell elvégezni a dolgot, ahol épp rájuk jön. Nincs abban semmi.
12/21 anonim válasza:
A paraszt vagyok! A 3 éves gyerekem 2 kullancsot szedett össze a játszótéren is, majd te a te gyereked tuszkold a bokorba! Ésfogalmazhatsz meg bármilyen udvariasan egy ilyen mondva csinált "problémát", amikor tbc-s hajléktalanok élnek, köpködnek, pisilnek, kakilnak, a játszótér körüli padokon, és mindenhol máshol, ahonnan utána a picik felszedhetnek bármit, neked a 3 éves pisilő kisgyerek szúrja a szemed... Nos, ilyen lelkületű ember mellett büszkén vállalom, hogy paraszt vagyok!
13/21 Disi válasza:
Szerintem onnantól ha az embernek gyermeke van átértékelődik minden dolog. Ebben az esetben nekem mindjárt az jutott eszembe, hogy egy: büszke vagyok apukára minden olyan esetben amikor valamit meg tud oldani nélkülem (pedig még csak egy babónk van), kettő: milyen büszke a szülő mikor eljuttok oda, hogy végre szól a gyerkőc hogy pisilni kell :))))
14/21 anonim válasza:
Engem csak akkor zavar, ha van kulturált helye a kis-nagydolognak(tiszta nyilvános wc, esetleg a ház), csak azért hagyni a gyereket pl a kertbe pisilni, mert lusta valaki bekisérni/bemenni a gyerekkel. na ilyenkor nagyon is feláll a hátamon a szőr. De ha pl semmi sincs, vagy olyan klotyi mint a mi játszónknál, hogy kifordulsz felfordult gyomorra belőle, akkor valahol mégis csak kell egy kisgyereknek pisilnie, hogy az apuka mennyire rutinos, és teszi el a lányait a bozótba... Lehet ott volt már valaki:D
15/21 A kérdező kommentje:
Ha már így vállalod, hogy paraszt vagy, annak örülök. Ez nem mondvacsinált probléma, sőt, egyáltalán nem probléma. Én ezt egy szóval nem mondtam/írtam. Csak a véleményeteket kérdeztem. A kullancsos kérdés meg jogos. Rákövetkező nap ugyanarra mentem, és épp egy hajléktalan végezte a dolgát, az undorító volt. Az apukán nem azért csodálkozom, mert engedi, mert az teljesen természetes, hanem, hogy éppen a leglátványosabb helyen, holott pár méterrel arrébb sokkal eldugottabb is lett volna, ahol még kullancs sem menne bele.
2012. júl. 7. 16:03
16/21 A kérdező kommentje:
És kedves Paraszt. Nem a gyerek szúrta a szemem, mert szegény nem tud mit csinálni, hanem inkább az apa "leszaromsága". Neki hót mind1 volt, hogy hol mutogatja a lányait, vagy ki látja.
2012. júl. 7. 16:05
17/21 A kérdező kommentje:
Még valami, kedves Paraszt. Ha az apuka engedi bárhol pisilni a gyerekeit, akkor azok hogy fogják megtanulni, hogy amennyiben rájuk jön a szükség, nem könnyíthetnek magukon mondjuk a villamosmegállóban? Hogy tanulják meg, hogy ne mutogassák magukat? Vagy azt, ha legalább kell neki, akkor húzódjanak eldugottabb helyre? Mert a kisebbiket apuka fogta, úgy pisilt egy fánál. De a nagyobbik az apuka mögött, látszólag teljesen véletlenszerű helyen, a járdától 2 méterre, a járda és a játszótér kerítése között. Legalább egy fa mögé ment volna...
2012. júl. 7. 16:22
18/21 anonim válasza:
A kicsikben még nincs szégyenérzet, én elképzelhetőnek tartom, hogy magánakcióba kezdett, amíg apa a kistesót tartotta a fánál.
19/21 IronMan84 válasza:
Ez lenne egyébként a természetes.
20/21 anonim válasza:
Akinek nincs gyereke az nem tudja, hogy amikor a kicsi a szobatisztaság elején azt mondja, hogy pisilnie kell, akkor az ott és azonnal pisilni kell és nem tudja tartani. Attól, hogy apuka gyorsan ott helyben pisiltette a kislányt az még megtanulja majd visszatartani. Először ugyanis a fölismerését tanulja meg a gyerek a pisilési ingernek. Hogyha ez már stabilan megy és már nem az utolsó pillanatban történik, el lehet kezdeni a várd meg azt még odaérünk tréningezést. Apuka ügyes volt. Hidd el, nem mutogatni akarta a gyerekeit, sőt biztos vagyok benn, hogy meg sem fordult a fejében, hogy valaki többet lát bele a pisiltetésbe mint ami. Egy apuka játszótéren kívül megpisiltette a pici lányát. Ennyi. Ja és nyilvános helyen soha sem küldjük bokorba a gyereket hanem oda kísérjük. Annak meg csak örülök, hogy anyukád ennyire jól nevelt téged, soha nem pisiltetett illetlenül, illetlen helyen. Apukád, hol pisiltetett, gondolom ő is csak szigorúan bokorban? Vagy talán ő nem foglalkozott ilyesmivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!