Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nyilvános pisilés: mennyire...

Nyilvános pisilés: mennyire toleráljátok?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok szülő, így nem ítélkezem. Ma láttam egy apukát, aki mind a 2 lányát egyszerre pisiltette eléggé látható helyen egy játszótér mellett. A kisebbet ő fogta, míg a nagyobbik (kb. 3 éves) egyedül végezte a dolgát pár méterrel arrébb, olyan helyen, ahol se fa, se gyep nem volt, csak föld. Elég fura volt, a legtöbben legalább a bokorba küldik a gyerekeiket. Ti mit szóltok ehhez?

2012. júl. 5. 21:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
97%
Engem nem zavar. Biztosan nagyon kellett pisilniük, és nem volt nyilvános vécé a környéken. Jobb mintha bepisiltek volna. Amíg ilyen kicsik, addig nem gáz. Ha egy títzéves pisilt volna ott, az már zavaró lenne.
2012. júl. 5. 21:30
 2/21 anonim ***** válasza:
97%

semmit :) ha kell neki akkor kell neki, ők nem tudják még órákig tartani ;)

de attól agygörcsöt tudok kapni mikor a játszón szól, hogy pisilnie kell és a homokozótól fél méterre pisilteti ahol játszik a többi gyerek. azért a játszó elé vagy szélére a kerítéshez igazán ki lehetne vinni a gyereket... :)

2012. júl. 5. 21:32
 3/21 anonim ***** válasza:
28%
Alternatíva?! Ja, hogy azt nem tudsz... nem kellett volna így kiemelned, mindenki kitalálta, hogy nem vagy szülő...
2012. júl. 5. 21:42
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen a kicsik még nem tudják tartani. Mi jó húsz percre lakunk a játszótértől, így a szobatisztaság kezdetén, meg még rá pát évig nem igazán mentünk haza ha pisilni kellett a fiúknak. Viszont mindig a játszótéren kívül pisiltek. Az első időkben a gyerekek nem hogy tartani nem tudják, de meg kell tanítani őket, hogy nem csak otthon nincs pelus, hanem az utcán sem. Ez a tanulás része, hogy a játszin, úton, útfélen is szól, ha kell neki. Apuka valószínű azért ott pisiltette a lánykát, mert ez a szitu új neki és nem gondolta végig hogyan csinálja, bokrot keressen. Megoldotta a feladatot a lányok nem pisiltek be. :) A felnőttek csikkjei, sörös dobozai és a kutyagumik tényleg zavarnak.
2012. júl. 5. 21:44
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Így van, ilyen kicsik még nem tudják pár percnél tovább tartani.

Úgy látszik nekem szerencsém van, mert a mi játszónkon kivétel nélkül minden anyuka tiszteletben tartja a másikat, van egy kis rész a padok és kerítés között, ahol soha nem játszanak gyerekek, és mindenki oda viszi a kicsiket pisilni/kakilni (ez utóbbit persze mindenki felveszi és kidobja). Ez egy kialakult szokás, amit magára nézve mindenki kötelezőnek tart, soha nem volt még ebből konfliktus (pesti panel játszótér).

2012. júl. 5. 21:47
 6/21 anonim ***** válasza:
92%

inkább a bokor mint bármilyen nyilvános vécé

de a játszótér közepére pisiltetés nálam is kiveri a biztosítékot

2012. júl. 5. 21:52
 7/21 anonim ***** válasza:
89%
Nincs ebben semmi gáz szerintem. Ha apuka egyedül volt a gyerekekkel, akkor meg persze hogy látható helyen pisiltet, neki figyelnie kell arra a lánykára is, akit épp nem tart, nem küldi be egy bokorba. Ha a lányomnak kell pisilni és egyedül vagyok vele, akkor elmegyek vele egy bokor mögé, de az általad látott apuka helyébe én is így tettem volna, ahogy ő.
2012. júl. 5. 21:56
 8/21 A kérdező kommentje:
"Kedves" 21:42-es hozzászóló. Én nem voltam veled paraszt, te se legyél velem. Ennyit elvártam volna, úgy látszik nem jött össze. Alternatívaképpen a 3 méterre lévő bokrot említeném meg. Én is voltam gyerek, anya be is tuszkolt egy bokorba, ha rám jött a szükség.
2012. júl. 5. 22:02
 9/21 anonim ***** válasza:
88%
Hát nem tudom, a kullancs szezon közepén én se tuszkolnám bokorba a gyereket.
2012. júl. 5. 22:29
 10/21 anonim ***** válasza:
77%
A kutyák is ott végzik a dolgukat ahol éppen vannak. Az mégse zavar senkit. Miért védik jobban az állatokat, mint a gyerekeket?
2012. júl. 6. 06:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!