Akik együtt aludtak gyerekükkel vagy még tezsik egy két kérdést feltehetek?
tegnap éjjel a párom megint kibukott hogy nem vele alszom és nagyon nem érti meg hogy a lányomat a másik szobába nem akarom otthagyni egyedül
ezt annyira nem értette meg hogy patthelyzet elé állított
ennek végeredményképpen hajnal 1 óráig sírtam(ráadásul terhes is vagyok)
ezután átmentem a lányomhoz 4 órákkor mentem vissza a páromhoz
mit nem lehet megérteni azon hogy lelkileg még nem vagyok felkészülve hogy a manót otthagyjam a másik szobába(23 hós)
segítsetek hogy miként viszonyuljak.
5-ös válaszoló vagyok.
Azzal nem értek egyet, hogy ha megszületik a pici, nem lehet a nagy mellé feküdni, és úgy altatni. Nálunk 3 hónapos a kicsi, 2 éves a nagy, esténként a nagy mellé fekszem háttal, ő átölel, a kicsi meg szopizik. A nagy elalszik, akkor kimegyek tőle a kicsivel, aki általában magától elalszik a saját helyén (egyelőre). Hogy később mi lesz, nem tudom, de minden bizonnyal azt is meg fogjuk oldani kreatívan. :)
Szia!
Hú, hát nem vagy könnyű helyzetben Kérdező, mert a Férjed, úgy érzi, hogy a Kislányod, teljesen elválasztott Tőle. Kettőtök közé áll, s ráadásul jön a Kistesó is, akkor még inkább nagyobb lesz a baj, hogy a gyerekkel alszol.
Amúgy Nekem is két gyerekem van 4 éves a Lányom, s 2 éves a Fiam. Mi úgy terveztük, hogy mindkét Gyereköc 1 éves korától fogjuk különszobába altatni, s mi leszünk majd az eredeti hálószobánkba. Csak hogy az élet közbe szólt, s a Lánykám szobájába a konvektor elromlott másfél éves korában, hát nem hagyhattuk megfagyni a szobájába, így beköltözött a mi ágyunkba. Közbe jött a Fiam, meg is csináltuk a konvektort, de nem volt szívünk Lányunkat átküldeni a szobájába vissza. Amikor a Fiam megszületett, a Lányom szobájába aludt, kezdetben, mi is ott aludtunk felváltva a Párommal, de hamar rájöttünk, hogy a Fiamnak kell az egyedül lét éjszakára, mert ha ott maradtunk vele akkor óránként kelt fel. Meg a 3. szoba még nincs is kész ahova a Lányom már átköltözhetett volna, most nyáron talán megtudjuk úgy csinálni, hogy használható legyen, ha ebben az évben sem lesz meg akkor meg a Fiammal egy szobába, az eredeti szobájába lesz felállítva az ágyikója, és együtt alszanak majd.
A Lányom meg azóta is a mi ágyunkban alszik, és még mindig nincs szívem átküldeni a szobájába. Mert olyan megnyugtató, ha éjszaka felkelek és látom, hogy ott alszik, hallom a hangját, ha álmába kacag. Hétvégeként a Mamánál alszanak, én olyankor mindig nagyon hiányolom a közelségét, elszoktam venni egy maciját, és azzal alszok.
Azt azért hozzá kell tegyem, hogy ez a házaséletünk rovására nem megy, mivel feltaláljuk magunkat, csak már nem annyira aktív, mint a kapcsolatunk elején.
Ezzel azt szerettem volna írni, bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült, hogy a Párod a Nőt hiányolja éjszakánként, s tényleg próbáljátok ki, hogy amikor elaludt a Kislányod, vissza mész a Párodhoz, és ott alszotok együtt, s ha megébred a Kicsi, akkor átmész megvigasztalod és vagy ott alszol, vagy vissza a Párodhoz.
Lehet, hogy a Párod, az együtt lét hiánya miatt ilyen, próbáljatok egy picit többet kettesbe lenni.
Üdv két gyermekes Anyuka.
6 hetesen már külön szobában aludt. én megértem a férjed,örülj h még nem csalt meg. minek együtt aludni egy gyerekkel? ha meg ennyire össze vagy vele nőve,ne akarj párkapcsolatot. ha meglesz a pici őt se akarod majd egyedül hagyni vagyis még kb 3 évig külön lesztek? te mit szolnál fordítva? férjed a gyerekszobában lakna és néha átmnenne hozzád h meg.dugjon,aztán vissza.
nem normális amit csinálsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!