Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért horkol 4,5 éves fiam?...

Miért horkol 4,5 éves fiam? Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Ebben a nagy melegben velünk egy szobában alszik, mivel az ővé az emeleten nagyon meleg, és csak most hallom, hogy ha már mélyen alszik nagyon horkol.

Most éppen tüszös mandulagyulladása van, lehet ez az ok?

2012. júl. 2. 22:44
 1/4 anonim ***** válasza:
hogyne! lehet kikéne venni a manduláját és akkor megszűnne ez a gond.
2012. júl. 2. 22:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Én azért nem metélném egyből a gyereket. Persze lehet azért, mert beteg, ha kigyógyult, akkor érdemes megint hallgatózni, s ha még mindig horkol, akkor érdemes elvinni fül-orr-gégészhez.

Az én fiam sem kapott az orrán levegőt a tavasszal, egyből mondta is a védőnő, hogy vetessem ki a manduláját. Na, persze 2 éves, szedjük már darabjaira. Aztán kiderült, hogy arcüreggyulladása van, és semmi más tünete nem is volt!!!

2012. júl. 2. 22:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Dehogy kell kivenni a manduláját! Te jó ég, ilyen bugyutaságot írn!

Az én fiam is horkolt, amikor tüszős mandula gyulladása volt, ami természetes, hiszen olyankor az orrmandulák is meg vannak duzzadva. Amint elmúlt, azóta nem horkol, csak ha nagyon fáradt, mert a fáradtság is okozhat horkolást.

2012. júl. 2. 23:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát, én azért elgondolkodnék a mandula kivételen. Nekem ikreim vannak, az egyik lány olyan hangosan horkolt, hogy még a legkövérebb férfiak is megirigyelhették volna.

Mivel a mi orvosunk is olyan volt, hogy ne műtsük egyből, beutalt minket alvásvizsgálatra. Be kellett egy éjszakára feküdnünk a Madarász utcai kórházba és egyértelműen az lett a vizsgálat eredménye, hogy ki kell venni mindkét manduláját, mert olyan mértékű a horkolás, hogy légzéskimaradása is volt többször. Kivették és eltűnt a horkolás.:)

Rá egy évre nem cicóztam, a másik lánynak mandarin méretűre nőtt a garatmandulája, az orvos csodálkozott, hogy még elfér mellette az étel. Nem betegség alatt volt ilyen nagy, hanem normál állapotban. Rögtön kivetettem neki is, azóta semmi bajuk, néma csöndben alszanak mindketten. Soha egy hangosabb légvétel, egy horkantás. Én örülök, hogy kivették nekik.

Lehet, hogy körbe kellene neked is járnod a témát!

2012. júl. 2. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!