Alvás közben miért horkol 3 éves fiam, mikor nincs semmi az orrában?
Tegnap volt egy ilyen kérdés, bemásolom, amit oda is írtam:
"Orrmandula lesz itt a bűnös. Ha akkor van ez, amikor beteg lesz, illetve beteg, akkor egyértelműen megnagyobbodik. Az én lányomnak is az orrmandulája miatt sajnos nagyon sokáig tartottak a betegségei tavaly a bölcsis időszakában. Volt olyan, hogy antibiotikum ellenére is 7 hétig folyt az orra, vagyis el volt dugulva, nem tudott az orrán levegőt venni. Ezt mi 3 éves koráig húztuk, már minden orvos javasolta az orrmandula műtétet. Azóta sokkal jobb, egy megfázáskor 1 napig van eldugulva az orra, akkor sem olyan szinten, nem horkol éjjel. Ja a mi lányunk alvás közben sokszor benntartotta a levegőt, nem lélegzett egyenletesen, nagyon rossz volt, mert állandóan azt figyeltem, vesz-e levegőt. Javaslom, vidd el gégészetre és ott megmondják, hogy megnagyobbodott-e az orrmandulája, esetleg ha nagyon így marad, akkor később! javasolni fogják a kivételét (amitől nem kell ám megijedni!)."
És az orrmandulaműtéttől valóban nem kell megijedni (utolsónak írom), jól viselik a gyerekek, viszont utána klasszisokkal jobb a helyzet! Én nagyon örülök, hogy rászántuk magunkat. Tudom, nehéz dolog, mert mégiscsak a csöppségedet műtik, de higyjétek el, hogy megéri!
vagy csak egyszerűen még duzzadt az orrmandula még (mivel dolgozik még egy ideig)
ha nem javul 1-2 hétig sem -- akkor orvos
a fiamnál mindig az van betegség után 1-2 hétig horkol aztán abbahagyja
Valóban volt itt egy hasonló tegnap:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!