Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet csqk a hosegtol lazas?...

Lehet csqk a hosegtol lazas? Vagy lazat csak betegseg okoz? Kanikula nem? Levonva kereken 38 a hoje. Masfel eves

Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 20:17
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
feljebb nem ment,de magatol lejjebb se.most 38,2- re adtam neki panadolt,h tudjon pihenni.tobbszor hutofurdoztem,de egy tizedet se ment lejjebb attol se.37,9-38,2 csillapitas nelkul.mrglatom,ebredes es panadol utan hogy lesz.idolozben gyakoribb hig szeklet es kimart popsi tarsult,de nem latom az inyen a fogat,holott idoszeru lenne igencsak.napszurast gyanizottam en is,de nem hany,nem bagyadt es meg mindig egesz jol eszeget
2012. júl. 3. 13:06
 12/19 anonim ***** válasza:
3-as vagyok! A tegnapi válaszomnál még semmi baja nem volt a fiamnak. Ma 38,5 volt a láza. Az orvos tetőtől talpig átnézte, és közölte, hogy kutya baja, ez csak egy nyári vírus, amin minden 3. gyerek átesik. Lázat kell csillapítani és sokat itatni.
2012. júl. 3. 14:07
 13/19 A kérdező kommentje:

Na, ez remek :-) nyári vírus :-) akkor mégiscsak lehet köze a hőséghez? ;-) :-DDDDD

remélem, hamar túlleszünk rajta. még mindig stagnál a dolog sajna :-(

2012. júl. 3. 21:49
 14/19 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy stagnál. Én már lassan ott tartok, hogy kihívom az ügyeletet, ugyanis 39 fölé ment a láza, semmi sem használ neki. Kétszer hányt is, viszont szerencsére iszik, és evett egy kis ropit meg chips-et. Viszont ez a hülye láz nem akar lejjebb menni. :(
2012. júl. 3. 22:52
 15/19 A kérdező kommentje:
jobbulast a picikednek!:-( nalunk lement a laz,de hasmenese van :-(
2012. júl. 4. 12:56
 16/19 alaszka ***** válasza:
Véletlenül találtam rá a kérdésedre. Kislányom 1 éves, és ma sokat voltunk kint a nagyinál az udvaron pancsoltak, de nem tűző napon, csak míg odaértünk délelőtt sütötte úgy kb. 10 percet a nap, de kalap volt rajta. Estére 38,2 lett a láza, késő estére meg 39,1, kapott kúpot, fürdőt, és most nedves pelusba tekerve alszik. Nekünk is a melegtől lehet??
2012. júl. 6. 22:02
 17/19 A kérdező kommentje:

passz. továbbra sem tudom, hogy hasmenést okozhat-e a kánikula, mármint hogy napszúrás járhat-e többszöri híg kakival, de kisebb lázat, hőemelkedést tutira okozhat, ezzel nem kérdeztem butaságot :-( tehát továbbra sem értem az első hozzászólók "kedvességét" :-(((

az én fiam 2-3 napig volt kicsit lázas, meg többször kakilt, de aztán túlestünk rajta, ma viszont este megint hasmars volt kicsit, holott semmi olyat nem evett. étávgya pedig azóta sincs semmi...

jobbulást a kislányodnak!!!

2012. júl. 7. 21:40
 18/19 alaszka ***** válasza:
Köszi! Nincs még igazán jobban, tegnap kezdődött, éjjel is lázas volt, aztán ma napközben nem, csak hőemelkedés, de estére újra felszökött, 38,7-ig. Neki nincs hasmenése, teljesen normális a kakija, és gyakrabban sincs mint máskor. Én arra gyanakszom, hogy a foga, mert őrlő fogai jönnek egyszerre 3-nak látom a "recéjét", szerintem azok okozhatják, mert semmi más baja nincs, ha épp nem lázas, akkor jókedvű, bár a szájában van a keze egyfolytában.
2012. júl. 7. 23:29
 19/19 alaszka ***** válasza:
Esetleg Normaflore-t adj neki még napokig, az segíteni szokott az ilyen hasmenéses betegségeknél.
2012. júl. 7. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!