Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen betegség lehet az oka,...

Milyen betegség lehet az oka, ha egy kisgyerek hízik?

Figyelt kérdés
18 hónapos kisfiam 13,5 kg, 85 cm. Nem eszik olyan sokat és mégis két hónap alatt megint 1,5 kg-ot hízott? Vagy ő ilyen testalkatú?
2012. jún. 14. 10:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül betegség! Miért lenne az? Nem örökölhetet valakitől ilyen alkatot? Kisebb korában (mármint még ennél is kisebb korában :)) hogy viszonyult a súlya az átlaghoz?
2012. jún. 14. 10:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Senkitől sem örökölhette, sőt a tesó 5 évesen csak 2 kg-val több nála, ő meg alig hízik.
2012. jún. 14. 11:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Semmi gond ezzel,az én fiam pl:17,5 kg és 98 cm és augusztusban tölti a hármat.Egyszerűen ő ilyen alkatú pedig nem eszik egész nap! Ő az apukájára ütött,elég pocakos ő is :)

A kiskori képeimet visszanézve,háááááááát beterítettem a képet az biztos,sőt még általános iskolában is elég húsos voltam,most meg alig nyomok 50 kg-ot.

Viszont ha téged zavar nyugodtan megemlítheted a védőnőnek,de szerintem semmi gond!

2012. jún. 14. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!