Kocsonyás váladék székeléskor, volt valakinél hasonló?
Figyelt kérdés
Kislányommal tegnap voltunk a fül-orr-gégészeten, mert szinte állandóan meg van fázva. Az orrmandulái folyton meg vannak dagadva és már elég régóta náthás is. Kapott egy Flixonase nevű orrspray-t, amit reggel este kell használni, de azóta elég gyakran egy kocsonyás váladék ürül ki a szervezetéből. Szegénykém még szólt is nekem, hogy bekakiltam a bugyiba és mikor tenném rendbe akkor is látom, hogy ez az orrváladékhoz hasonló anyag van csak benne. Ez természetes, volt már valaki hasonló helyzetben? Ez miatt most nem rohannék az ügyeletre, de hétfőn majd rákérdezek az orvosunknál is.2012. jún. 2. 13:39
1/6 anonim válasza:
Ez orrváladék lehet. Tudja már fújni az orrát? Fújasd minél gyakrabban, mert lecsurog a torkában, és lenyeli.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, fújja! Elég gyakran fújatom is, és sajnos nem vízszerű váladék jön belőle. Ennek ellenére az orvosunk nem csinál semmit, mehet bölcsibe is. :(
2012. jún. 2. 13:55
3/6 anonim válasza:
Ha lázas vagy hőemelkedése van,akkor lehet bélhurut is!
4/6 A kérdező kommentje:
Nem, az szerencsére nincs neki!
2012. jún. 2. 14:14
5/6 anonim válasza:
Szernitem is a váladék az, amit lenyel. Ne ijedj meg!
Nálunk is így volt.
6/6 anonim válasza:
Ugyanebben vagyunk a kisfiammal (2.5 éves), a sok szívás ellenére ő kétszer hányt is ilyen váladékot. Kapott köptetőt és normaflort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!