Tulsagosan nagy a huvelyi valadek termelesem. Fuggetlenul
attol, hogy epp nemileg izgatott vagyok-e. Elegge nehezen
viselem, plane partnerkapcsolat folyaman. Ha valakinek
hasonlo gondja van, mit tett ellene?
szia! én is így vagyok, én tisztasági betétet hordok + minitampon, amit 1,5-2 óránként cserélek. Ajánlom a Naturellát, kamilla illatú és a bugyidon sem lesz ott a hüvelyváladék foltja! Nem hiszem, hogy orvos tud rá gyógyszert adni, de kérdezd meg! :)
2009. febr. 9. 22:18
Biztos vagy benne, hogy ez nem hüvelyi folyás? Mert akkor lehet valami fertőzés miatt is, azzal meg jobb minél előbb orvoshoz menni. Hamar kikezelnek, ha az. Szerintem amit leírtál, nem lehet "természetes", én a helyedben megkérdeznék egy dokit.
2009. febr. 9. 22:34
Azért minden nap tampont használni nem túl egészséges, hisz az nem erre van kitalálva. Én mindenképp javaslom a nőgyógyászt, és mond el neki nyugodtan a problémádat. Egy minimális hüvelyváladék természetes, de ha túl sok van az utalhat valami fertőzésre, gombás vírusra. Nézesd meg magad mindenképp, és az első válaszolónak is javaslom ugyanezt.
2009. febr. 9. 22:35
nem minden nap, de van jobb ötleted a dokin kívül?! Akkor csak tisztasági betét..
2009. febr. 9. 22:39
De a dokit miért kell kizárni? Ő az egyetlen, aki segíthet.
A problémátok - azon kívül, hogy borzasztó kellemetlen lehet - valóban lehet valami betegség eredménye, ami lehet, hogy később komolyabb gyulladáshoz, meddőséghez vezethet.
Nekünk nőknek nagyon kell vigyázni magunkra ilyen téren, és nőgyógyászhoz járni valóban nem egy leányálom, de rajta kívül senki nem tud meggyógyítani, ha tényleg bajod van.
2009. febr. 9. 22:46
akkor az én nőgyógyászom buta :D engem is és bnőmet is (ő múlthéten volt, én jan. közepén) elzavarta a fenébe haza, hogy nincs semmi bajunk, csak biztos szerelmesek vagyunk, és felizgulunk egy jó pasi láttán..és ezért van ilyen folyás. De ha baj lenne, fájna, nem?
2009. febr. 9. 22:49
Szerintem nem fáj feltétlenül, vannak olyan betegségek is, aminek semmi tünete nincs.
Akkor jó, ha ezt mondta a dokid, biztos így van.
De a kérdezőnek továbbra is orvost javaslok, aztán ha neki is csak ezt mondják, akkor megnyugodhat :))
2009. febr. 9. 22:52
lehet hogy nektek van igazatok, nem vagyok doktor, nem érzem, hogy valami nem lenne oké velem.. sok hüvelyváladékom van...mintha mindig fel lennék izgatva :D
2009. febr. 9. 23:04
9/14 A kérdező kommentje:
Latvan a valaszokat,valoszinuleg rossz helyen kerestem segitseget.Nyilvan huvelyfolyasrol van szo, en is azt irtam.Termeszetesen voltam nogyogyasznal, valasza az volt, jobb ha sok, mintha nem lenne.Szerintem is idiota, de a tobbi nogyogyasz sem jobb.Irtak mar fel nekem fogamzasgatlot is,amirol meg en is tudtam,hogy trombozist okozhat nalam ami halalos.Szo nincs rola,hogy tampont vagy betetet hasznalnek a folyasra,ennel azert mar magamtol is tobb eszem van. Ha valakinek erdemleges tanacsa van, szivesen veszem a valaszt. I.judit
Már bocs, hogy nem olyan válaszokat adtunk, amire számítottál! De a kérdésedből nem derült ki, hogy jártál már orvosnál ezzel a problémával.
Vadidegen emberek vesszük a fáradtságot, és válaszolunk a kérdésedre, és nemhogy annyira nem vagy intelligens, hogy megköszönd a jóindulatú válaszokat, hanem még le is fikázol minket!
Klassz fej vagy!
Tudod mit? Dugjál fel magadnak vagy három tampont...!
2009. febr. 11. 08:57
Kapcsolódó kérdések: