Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miféle viselkedés, akár...

Miféle viselkedés, akár betegség lehet ez?

Figyelt kérdés
Segítséget kérek minden kedves anyukától,aki tudhatja mi lehet a gyerekkel akkor ha viselkedése meglepően furcs a számomra. pl: ma kapott a kisfiam egy elektromos autót és amikor már lemerült rá kellet volna rakni töltöre de ő mást akart ezért ő fesz nyaggatott engem az anyját órákig ekkor meguntam és bementünk és ott mégjobban elkezdte mert ő ugye kint akart maradni és csipkodott ahogy bírt ütött vert stb, az apja megelégelte és lefogta erre a gyerek bepánikolt és annyira sírt, ordítot hogy már hang is alig jött ki a torkán, elkékült a szája és elváltozott az arca, ez a fajta viselkedés többször is előfordult már nála de már elég rég ijenkor meg szoktam mosdatni hidegvízben és megnyugtatom szorosan átölelem dédelgetem csókolgatom és szép lassan elmúlik a sirás zokogás, ojankor fordul elő ez a viselkedés amikor nem engedünk meg neki ojasmit amit ő akar és mi tudjuk hogy az nem jó és veszélyes de ő szeretné. nem tudom mi válthatja ki hogy így reagál rá amikor nem engedünk neki mert mi soha nem verekszünk vagy veszekszünk szóval nem élünk zűrös életet igenis nyugodtak vagyunk a férjemmel aki tud legyen szíves írni hogy mitől lehet vagy én min változtassak mint az édesanja egyépként 4 éves lesz és első gyermekem.
2012. jún. 30. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
Ez a hiszti! De különben OLYAN és nem ojan.
2012. jún. 30. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyszerűen túlkényeztetett hisztigép. A határokat meghúzni, szigorúan betartani. Hiszti után nem babusgatni, hanem otthagyni. Amíg balhézik, lesz időd olvasgatni ezt: [link] . Érdemes.
2012. jún. 30. 21:45
 3/4 anonim ***** válasza:
48%

mi válthatja ki a hisztit? hát az ha nem nevelitek következetesen. aztán ez a lefogás... ez tényleg nagyon rossz ötlet, ne csinálja a párod. te meg ne hagyd, hogy verjen, jól a fejedre lehet nőve a gyerek.

egyébként édesanyja vagy, tényleg csúnya a helyesírásod, mondjuk engem nem érdekes, de azért az édesanya szót írjuk már le helyesen :)

2012. jún. 30. 22:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezt hívják hisztinek!Ha nem léptek fel keményebben (és itt nem az erőszakra gondolok)jön a földhöz csapkodom magam vagy az addig vísítok még meg nem engedik fölvonás!Ne hagyd mert a fejedre nő,mindenhol és mindenért ami nem tetszik neki ezt fogja csinálni.Te vagy a szülő,lépj fel szigorúbban és bűntesd meg amikor a hisztizik,aztán ha lehiggadt magyarázd meg a bűntetés okát,és vezesd rá hogy ez nem helyes viselkedés,és ahányszor hisztizni kezd mindig megfogod bűntetni.
2012. júl. 1. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!