Ha délután 5-6 körül mentek csak ki, akkor is bekenitek a gyereket naptejjel?
Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 16:27
1/9 anonim válasza:
Igen, mindenképpen. Még 5-6 órakor javában pirít a nap.
3/9 anonim válasza:
Mindenképp, főleg most, hogy vörösriasztás van mindenhol.
4/9 anonim válasza:
Nálunk addigra totál árnyékban van az egész kert, így ha oda megyünk, akkor nem kenem be őket, fölösleges. Ha máshová megyünk, ahol érheti a nap a gyerekeket, akkor bekenem.
5/9 anonim válasza:
A magas UV sugárzás miatt minden alakalommal, ha kimegyünk bekenem tetőtől talpig.
6/9 anonim válasza:
Akkor én vagyok a kivétel aki erősíti a szabályt:) Olyankor már nem kenem be, bár nem is engedem a Napon játszani.
7/9 anonim válasza:
5-6 óra felé már én sem kenem be a gyerekeket. Igaz, hogy az udvar nagy része már árnyékos, de azért még vannak napos helyek is.
8/9 anonim válasza:
Nem. Amúgy sem kenem őket (2 éves és 3 hónapos), igaz, nem vagyunk órákat direkt kint a napon, szerencsére a homokozó az almafa alatt van, gyakorlatilag egész nap árnyékban. Ebben a dög melegben 11 és 2-3 között próbálom a házban tartani a nagyot is. Ha meg 5-10 percre éri őket a direkt nap, attól nem lesz bajuk. Legalább jó színük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!