Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kivihetem délután, vagy...

Kivihetem délután, vagy inkább ne?

Figyelt kérdés

Kislányom beteg, antibiotikumot szed, vírusos a torka, folyik az orra, köhög. De már nem tudjuk magunkat feltalálni idebent, napok óta nem voltunk kint (lázas volt).

Szerintetek kimehetünk egy fél órára délután? Vagy inkább ne?

2012. jún. 30. 13:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a fenébe ne!

Jót tesz neki a friss levegő, gondolom úgysem vinnéd mások társaságába, egy kis séta pedig jót tesz neki ha már nincs láza.

2012. jún. 30. 13:40
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha jó a közérzete,szerintem menjetek,kell is már neki egy kis friss levegő meg mozgás.

Tegyél a fejéra sapit és sok sok folyadék!

2012. jún. 30. 13:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne mehetnétek ki? Ne vidd közösségebe ennyi. De a friss levegőn hamarabb gyógyul. Oké, nyilván nem Budapest legforgalmasabb részire gondolok, de hiszem hogy a nagyvárosiak is már megtudják ezt oldani, hogy tisztább levegőt találjanak.

Soha soha nem tartottam bent a gyerekeimet, mert betegek voltak, meg is bolondultak volna. Bár nekem könnyű, van udvarom.

2012. jún. 30. 13:41
 4/9 anonim ***** válasza:
60%
oda kinn 39,5 fok van...inkább este felé menjetek ki amikor lehűl a idő. nálunk hőség riadó van 5 napig!
2012. jún. 30. 13:44
 5/9 anonim ***** válasza:

most én se vinném ki csak este. mi délelőtt 20 percet sétáltunk a fiammal és közölte, hogy ő haza akar jönni mert nem jó kint, pedig imád sétálni.

7 körül már kellemesebb lesz a levegő, szerintem időzítsétek akkorra :)

2012. jún. 30. 13:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha már nem lázas, akkor én is kivinném, nem közösségbe, de sétálni simán. Mondjuk nekünk mindkét mama itt lakik a városba, így ilyenkor hozzá megyünk le a kertbe, mert ott ugysem találkozik gyerekekkel.
2012. jún. 30. 13:56
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
Délután öt előtt ne, utána nyugodtan. Ha már hűlik a levegő, jól fogja magát érezni.
2012. jún. 30. 14:43
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
Ha nem lázas és nem viszed mások közzé, akkor persze. Árnyékba, bekenve, kalappal, semmi fagyi vagy hideg innivaló.
2012. jún. 30. 15:30
 9/9 A kérdező kommentje:

Na, voltunk kint, de hamar elfáradt szegény. Nagyon meleg van, nem élvezte annyira. Mindenáron pancsolni akart szegényke. Segített, gyorsan lemostuk a kerti székeket, aztán sétáltunk, de utána be is akart jönni.

Köszönöm szépen a válaszokat!

2012. jún. 30. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!