Kivihetem délután, vagy inkább ne?
Kislányom beteg, antibiotikumot szed, vírusos a torka, folyik az orra, köhög. De már nem tudjuk magunkat feltalálni idebent, napok óta nem voltunk kint (lázas volt).
Szerintetek kimehetünk egy fél órára délután? Vagy inkább ne?
Hogy a fenébe ne!
Jót tesz neki a friss levegő, gondolom úgysem vinnéd mások társaságába, egy kis séta pedig jót tesz neki ha már nincs láza.
Ha jó a közérzete,szerintem menjetek,kell is már neki egy kis friss levegő meg mozgás.
Tegyél a fejéra sapit és sok sok folyadék!
Miért ne mehetnétek ki? Ne vidd közösségebe ennyi. De a friss levegőn hamarabb gyógyul. Oké, nyilván nem Budapest legforgalmasabb részire gondolok, de hiszem hogy a nagyvárosiak is már megtudják ezt oldani, hogy tisztább levegőt találjanak.
Soha soha nem tartottam bent a gyerekeimet, mert betegek voltak, meg is bolondultak volna. Bár nekem könnyű, van udvarom.
most én se vinném ki csak este. mi délelőtt 20 percet sétáltunk a fiammal és közölte, hogy ő haza akar jönni mert nem jó kint, pedig imád sétálni.
7 körül már kellemesebb lesz a levegő, szerintem időzítsétek akkorra :)
Na, voltunk kint, de hamar elfáradt szegény. Nagyon meleg van, nem élvezte annyira. Mindenáron pancsolni akart szegényke. Segített, gyorsan lemostuk a kerti székeket, aztán sétáltunk, de utána be is akart jönni.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!