Ne altassam délután?
Figyelt kérdés
3 éves lesz a lányom, tudom hogy még igényli a délutáni alvást, mert mindig el is alszik. A probléma az, hogy 3-től 5-ig alszik, előtte semmiképp nem tudom letenni, mert nem álmos. Emiatt viszont kínszenvedés az esti elalvás, minden este ugyanaz a műsor, hogy nem akar elaludni, még pörög ezerrel. Sokszor csak 11-kor hajlandó elaludni, előbb nem. Reggel 8 körül kel, én keltem, mert ha hagynám, akkor lehet hogy délig is aludna, mert éjfélig dorbézol. Már teljesen belefáradtam minden este ebbe a cirkuszba. Mit tennétek a helyembe? Nem altatnátok délután? Tudom hogy előbb kéne aludnia, 1-2 körül, de előbb meg nem álmos. Vagy maradjon így, aztán ősszel az oviban majd megoldódik?2012. máj. 25. 15:32
1/5 anonim válasza:
nálunk is hasonló gond van kialakulóban, ő mondjuk reggel fél 7-7 körül felébred 8amikor mi készülődünk) de a többi ugyanaz
egyik du én megpróbáltam hogy nem alszunk, de borzalom lett belőle, este 6-ra már annyira kikészült, hogy egyfolytában sírt, megfogadtam ilyet többet nem
meg hát az oviban is alszanak még
próbáld meg hogy reggel korábban keljen, akkor lehet előbb elalszik délután, illetve csináljatok olyan programokat amik kifárasztják rendesen
2/5 A kérdező kommentje:
Ennél jobban már nem tudom kifárasztani, 5-8-ig majdnem egyfolytában csak rohangál, meg biciklizik a nagy biciklin az utcán.
Már volt párszor hogy kimaradt a délutáni alvás, akkor olyan 6 körül egy kicsit nyűgösködött, aztán este megint a szokásos volt. De 6-kor nem mertem lefektetni.
2012. máj. 25. 15:48
3/5 anonim válasza:
Nálunk a délutáni alvás elhagyása oldotta meg a problémát. Addig a lányom éjfélig kukorékolt, nem tudtam vele mit csinálni. Most este nyolctól reggel hétig alszik egyhuzamban.
4/5 anonim válasza:
Nekem ma 3-6-ig aludt délután. 11 elött meg sem próbalom letenni. Ha nem alszik delutan, masnap ordit,visit. Inkabb altatom delutan tovaab.
5/5 anonim válasza:
Nalunk ugyanez a cirkusz megy mar januar ota, azzal a kulonbseggel, hogy a fiam nem is akar delutan lefekudni. Ha sikerul elaltatnom, akkor 11 ig tuti nem alszik. A vedono azt mondta, hagyjam csak egy orat aludni delutan, de nem valt be, ugyanugy 11 kor aludt el. Uh nalunk most csendes piheno van, bekuldom a szobajaba, kicsit besotetitek, ott el van fel orat, aztan kb fel orat meset nez, utana megyunk setalni. A furdes 7 -7:30 kor van es 8 , fel 9 kor alszik mint a kisangyal, egeszen reggel 8 ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!