Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy altassam délután? Este...

Hogy altassam délután? Este nincs gond elalszik magától, de nappal nem akar magától, fáradt is meg nyügös, nekem kell altatni. Hogy alakitsam ki h magától aludjon?

Figyelt kérdés
2009. jún. 14. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Mennyi idős?,
2009. jún. 14. 15:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbáltad a leteszem-sír-felveszem, megnyugtatom- visszateszem módszert? Az én kislányom is nagyon nyűgös tud lenni, ha fáradt. Én ezt a módszert úgy 4-5napja csinálom és azt kell mondanom, jobb, mint gondoltam. Eddig max. 3szor mentem be hozzá és akkor már a karomban elaludt. Ma kicsit nyöszörgött még, mikor letettem, de elaludt egyedül; nem kellett visszamennem hozzá. Nem tudom, hogy "megtanulta-e", hogy ha beteszem a kiságyba, alvás van, vagy csak annyira fáradt volt, hogy rögtön beájult, de én sikernek könyvelem el. Majd meglátjuk, hogyan tovább. Eddig pocaksimi volt, amivel altattam, de volt, hogy 15-20percbe is beletelt, mire elaludt, mert annyira kikészítette magát. Most 5-8 perc alatt elalszik és nincs az a nagy sírás sem.
2009. jún. 14. 17:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló! Csak kiveszed megnyugtatod és vissza? És ezt annyiszor ahányszor csak sírni kezd?
2009. jún. 14. 18:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Kedves 18:18-as kérdező/válaszoló! Igen, ha kezdi belelovalni magát, tehát nem csak nyöszörög, hanem sír, akkor bemegyek hozzá, felveszem és megnyugtatom. Ha nagyon sír, én csak akkor szoktam suttogni hozzá, de egyébként nem beszélek, csak én is bújok hozzá és simogatom a kis haját, hátát. Ha megnyugodott, akkor visszateszem és kimegyek. Ha megint nagyon sírna, akkor újból. Féltem, hogy, hogy 10-15-ször be kell majd mennem így hozzá, de tényleg a 3 volt a legtöbb és akkor bealudt a karomban. Este letettem, kicsit dumálgatott és magától aludt el. Remélem, ez már csak jobb lesz.
2009. jún. 15. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!