Ma délelőtt le esett a 8 hónapos babám az ágyról, nagyot puffant, és 1 percig sírt nagyon, délután a parkettán ült, és hátradőlt, szintén beverte a bukóját, nagyon sírt. Ha eddig nem vettem észre semmi különöset rajta, akkor nincs gond?
Milyen magasról esett le?
ha nincs hányinger,hányás, mozgászavar, szédülés, eszméletvesztés, akkor sztem nincs nagy baj.
Nekem 2 gyerekem gurult le a franciaágyról, kb 60 cm magasról, de szerencsére nem lett bajuk, de azért levittem orvoshoz őket.
Előző vagyok. Sztem nem lesz gond. Biztosan figyelted délután. Nem volt bágyadt? Nem hányt? Vagy bármi ami szokatlan? Néha akkorákat tudnak esni. Nekem egyszer az etetőszékkel dobott egy hátast, a feje azt hittem szétment a járólapon. Betámasztotta a lábát az asztalhoz, és úgy esett hátra. Koponyaröntgent csináltak, de nem volt semmi, csak figyelni kellett 24 óráig. Azt mondta a doki aludjon velem, és nézegessem éjszaka is.
Szerintem ha lenne valami, azóta már lennének tünetei. Ha ugyanolyan mint szokott, akkor semmi baj nem lesz. De vedd ma magad mellé.:)
Jó éjt! Aludjatok jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!