Hogy altassam el delutan? 20 honapos baba / tobbi lent
nekünk is volt hasonló gond. Én azt veszem észre, hogy már nem jelez, hiszti, nyűg, stb., ha fáradt. Így ha fáradt, ha nem, fél12-12 ebéd, és utána alvás. Tehát sztem a menetrend pontos betartása fontos, és mondd neki, hogy ebéd, utána megyünk aludni. El fog tartani pár napig, míg rájön, hogy ez a rend, de megszokja, és hidd el, utána már ő kéri majd. :-) lehet sírni is fog, kicsit hagyd, 1-2 perc, menj, nyugtasd meg, utána ágyba vissza, csucsuzzál, puszi, menj ki, és ezt addig, míg el nem alszik. Ha másért nem, a sírástól kifárad, és elalszik. Nekünk ez 3-4 nap volt, utána letettem, és aludt, majd elájultam az örömtől.:-))) Nem azt mondom, hogy hagyd ordítani, de 1 percet kibír, meg hogy érezze, hogy ezt most komolyan gondolod, tarts ki.
A másik, hogy délelőtt mentek sétálni? Mert a levegőn azért hamar elfáradnak ám...Én ha nem viszem ki, akkor nekem sem akar este időben lefeküdni...
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!