Bukós baba, sűrű tápszere melyik etetőcumin megy át?
2 hónapos a babám, Humana Baby Fit tápszert kaptunk, de az avent 2-es cumiján se megy át.
mit ajánlotok?
van itthon avent, nuk, tommie tippie cumisüvegünk.
köszönöm
Lányom a kórházban kapott ilyen sűrű tápszert (sajnos a bukások miatt bekerült kórházba), és ott is kivágott cumijú volt a cumisüveg, csak azon fért át a tápszer. Otthon utána én is vágtam lyukat a cumin.
Persze biztos van másféle cumisüveg, aminek van nagyobb lyukú cumi része is, de igazából nekem egyszerűbb volt lyukat vágni.
Mondjuk a lányomnak nem kell sűrűre csinálni a tápszert, nála az volt a gond, hogy nem tudta szívni rendesen, nem jött az üvegből. Aventes üvegünk van, az avent cumik nem váltak be, végül a Mam "X" jelzésű lett jó, ez főzelékhez való. X alakban van kivágva a cumi teteje és passzol az Aventes üveghez. Ezen biztosan átmegy a sűrű tápszer is mert sokkal puhább mint az avent cumi és ahogy szívja, össze is lapul és azzal szerintem át is préseli a cumi tetején. (Dm-ben is kapható)
Vagy ha nem sajnálod a cumit, forró tűvel tágítsd ke jó nagyra a lyukat, vagy kisollóval vágj rá egy x-et. ( utána azért sterilizáld ki)
Utolsó válaszolótól kérdezném, neked nem túl habos?
Illetve nekem néha marad benne 1-2 mini csomó, de pont eltömíti a lyukat a gyerek meg örjöng.
Tegnap az esti etetésnél együtt sírtam vele....:(
a férjem hozott mindenféle cumivéget, de egyik sem jó.
Az a baj, hogy picike még a lányom és ha nagyon jön megijed, ha nem jön sír.
A Babyloveból melyiket használjátok, van a lyukméretek között különbség?
Sziaaa!
Utolsó vagyok!
De de nagyon habos, de hál'isten ez nem zavarja a lányomat, viszont ha eltömődik ő is őrjöng :)
Viszont kijátszottam én a dolgokat... :D
Vettem a százforintos-ban egy extra mini műanyag szűrőt, tudod amivel a húslevest kell le habozni...!
Szóval én a tápit össze rázom egy nagyobb cumisüvegbe (mivel a tesztelés miatt abból is van ezer :D ) szóval összerázom és ezen a szűrőn keresztül öntöm a cumisüvegébe!
És nincs egy darab csomó sem :)
A baby love-os úgy van a Dm-be kiírva hogy milch-hez szóval direkt tejcsihez/tápihoz van, meg a cumin is ott van az M betű!
2 db 990-be kerül :)
Egyemmeg tényleg pici még 8 hetesen!
És sokat bukik vissza hogy ez a tápszer kell neki?? Mondjuk lányom 7 hónapos, kb. 8 hetes korától bukott nagyon és pont vagy 3 napja semmi nem jön vissza! Hihetetlen nagy öröm ez nekem most!
Nagyon sok fajta tápszert kipróbáltunk e miatt!
Mi egy hónapja esszük ezt a banánosat de tényleg nagyon jó és olcsó sok máshoz képest!
Nekünk a Beba volt rettentő csomós....!
És az íze is mint a vas....! Utálta is :)
hú köszi, a szűrő eszembe se jutott, pedig 2 is van itthon.
Ki is próbálom a következő etetésnél.:)
Ő nem a tejet bukja igazán vissza, hanem kb. 1 óra múlva vízes sav jön fel neki jó sok, nem zár rendesen a gyomorszája, savlekötőt is kap.
Az első babám is bukós volt, de totál elfelejtettem már, hogy mi hogy volt jó akkor.
Próbálkozunk, a DM-es cimisüveget kipróbálom mindenképp, akkor már legyen itthon olyan is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!