Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hetes baba "nagytesóját"...

3 hetes baba "nagytesóját" engednéd most oviba?

Figyelt kérdés
Nagylányom kiscsoportos ovis, a kicsi nem egészen 3 hetes. A nagy már egy hónapja nem jár oviba, mert betegeskedett és mióta megszületett a kicsi nem merem vinni, nehogy beteg legyen+ haza hozzon valami vírust. Az a gond, hogy a nagy már borzasztóan unatkozik itthon, segítségem pedig semmi nincs (se mama, nagynéni stb), aki egy kicsit lekötné, kimozdítaná itthonról őt.... Csak nagyon félek, hogy ha megbetegszik, akkor sem lesz egyszerű egy csecsemővel és egy beteg 3 évessel... Te mit tennél a helyemben?
2012. febr. 12. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Én vinném. Ha iskolás lenne, vagy nagycsoportos, akkor is vinnéd.
2012. febr. 12. 18:16
 2/4 anonim ***** válasza:
64%

Én vinném.

Az, hogy beteg lesz, mindig benne van a pakliban, még nyáron is.

Ha a kicsi anyatejes, akkor azért ő rendesen védve van, miatta nem kell nagyon aggódnod.

És igen, kicsit nehezebb lesz, ha lebetegszik a nagy, de azért annyira nem vészes a dolog.

2012. febr. 12. 18:44
 3/4 anonim ***** válasza:
70%
Csak akkor tartsd otthon, ha ő maga szeretne maradni, mert vannak gyerekek, akik ilyenkor féltékenyebben reagálhatnak. De ha ő menne, akkor hadd menjen nyugodtan. Egyik kedves ismerősömnek a fia (már iskolás) volt folyamatosan beteg az újszülött pici mellett, de a picurnak semmi baja nem lett, az anyatej védte. Neked persze nem feltétlenül lesz könnyű egy pici meg egy kis beteg, de azért túlélhető.
2012. febr. 12. 19:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Figyi!

Ilyen alapon akkor soha ne vidd vissza az oviba mert bármikor hazahozhat valami bacit!Sajnos ez mindíg benne lesz a pakliban,tudom neked akkor nem lenne könnyű de ha a nagyobb már unatkozik és vágyik vissza akkor én már vinném oviba!

2012. febr. 12. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!