4 hónapos baba kiabál, másnál is?
Kislányom nagyon hamar elkezdte ezt a "sikítás-témát". S igen, az elején izgi, de bevallom néha már belefájdult a fejem, olyan hangos és éles volt a hangja.
Neki nem tudtam ezt a fogzáshoz kötni, ő alapvetően ilyen sikítós gyerek volt mindig.
Hűű, akkor lehet, hogy nem is nagyon fogja kinőni egyhamar... Fura, mert Ő a második babám, az elsőnél nem volt ilyen...
Köszi a válaszokat!
Szia!
Az én kislányom 4hónapos és 1hetes és két hete ő is ezt a szórakozást űzi. Igen első nap baromi vicces volt, de egy pár nap után már mondhatni kezdett kiakasztani vele. Én a fogára gyanakodtam, de még jött ki neki. Gyakorlatilag egész nap csinálja a visítást és egyszerűen semmi nem érdekli. Mondjuk 2 napja egy kicsit mintha csendesebb lenne, de még nem éltem magam bele hogy el is fog múlni.
Köszi az utolsó kettőnek is:-)
Akkor nálatok is áll a bál:-)
Amúgy mostanában alább hagyott a sikongatás, szerintem neki valami baja volt, azért csinálta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!