Délelőtt és délután is bekenitek naptejjel a 2 éves gyereket mindennap? Hallottam olyanról, hogy valaki nem keni minden nap.
Figyelt kérdés
Szerintetek árthatok vele,ha nem kenem én se mindig?Általában árnyékba játszik,max. 17 után van napon.2009. aug. 19. 13:26
1/2 anonim válasza:
Nekem azt mondta a gyermekorvos, hogy elég ha csak akkor kenem be, amikor valami miatt 11 és 15h között kell kimennünk az utcára. Ilyenkor szoktam csak bekenni, bár elég ritkán fordul elő, hogy a legmelegebb időszakban kényszerüljek elmenni vele valahová. Később már nem szoktam kenni, de mondjuk nagyon keveset is van napon, inkább árnyékban játszik.
2/2 anonim válasza:
Én csak akkor kenném be, ha olyan helyre mennénk, ahol folyamatosan napon van és erős a sugárzás (pl. vízpart). Mivel ilyen helyre mi nem szoktunk menni, itthonra (kertbe), utcára sosem kenem be a kisfiamat, csak arra figyelek, hogy 11 és 15 óra közt ne legyen kint a tűző napon, legfeljebb az árnyékban. De nálunk úgy alakult ki, hogy kb. délelőtt 10-11 közt és délután 4-től sötétedésig vagyunk kint. Így gyakorlatilag nem használok naptejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!