Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kertes házban szabad nálatok...

Kertes házban szabad nálatok az udvaron füvet vagy homokot enni?

Figyelt kérdés
Kisgyermekednek engeded, hogy kússzon-másszon a fűben, homokban, és a szájába tegye?
2012. júl. 2. 13:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Engedem, hogy kússzon-másszon a fűben és a homokban, de azért nem hagyom hogy egye. Nyilván ha a kezéről kerül a szájába valamennyi véletlenül, azon nem akadok fent, de nem hagyom, hogy direkt egye.
2012. júl. 2. 13:56
 2/9 anonim ***** válasza:

Igaz kertünk nincs, de nagybátyáméknál van.Ott elég sokat játszott/játszik fiam.

Most már rohangál,de mikor kisebb volt akkor is letettem.

Mondjuk én nem engedem neki,hogy füvet/homokot egyen,akkor sem engedném, ha saját kert lenne,rászólnék, de úgyis megesne,meg meg is esett, hogy megkóstolt ezt-azt.

2012. júl. 2. 13:57
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem eheti. Éppúgy bejárnak a macskák ide is, mintha tartanánk. Bár a homokozónk fedett, de inkább ne szokja meg, mert akkor máshol is azt enné.

De a négykézláb közlekes nem tilos.

2012. júl. 2. 13:59
 4/9 anonim ***** válasza:
52%

hogyne az a desszert:D:D

nem szokott enni ilyesmit nem aggodom:D

2012. júl. 2. 14:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Azt, hogy a nem éppen tiszta kezét megnyalja, nem tiltottam, de nem is nagyon szerettem.

7-8 hónapos volt a harmadik fiam, mikor az első nyarán már stabilan ült, szerette tépkedni a füvet, túrni a homokot, de nagyon figyeltem rá, hogy ne tegye a szájába.

2012. júl. 2. 14:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Kússzon-másszon,bukfencezzen,engem nem érdekel,de a homokot meg a füvet azért ne egye meg.Igen engedem,hogy csináljon bármit,hiszen a miénk,de azért nem egyen akármit,amit megtalál.
2012. júl. 2. 15:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Az hohy kúszik-mászik a fűben, teljesen rendben van, hiszen gyerek. Ha piszkos a keze és onnan valami a szájába kerül, eleve nem örülök neki, de még belefér.

De kedves kérdező?

Miért kellene megengedni neki, hogy megegye a füvet vagy a homokot? Ezt nem értem. Te megeszed? Mert ez már nem a dolgok felfedezésének kategóriája szerintem..

2012. júl. 2. 15:59
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Utolsó, nem mondom én, hogy engedni kellene! Nálunk is úgy megy, ahogy a legtöbben írtátok, nem állok fölötte ugyan ugrásra készen, hogy mi kerül a szájába, de alapvetően nem engedem, hogy ilyeneket egyen. A szomszéd kislánynak szabad (10 hónapos), amikor a fiam (2 éves) meglátta lóherét majszolni, kivette a kezéből, és mondta, hogy neeem, bah! Mire az anyukája mondta (kedvesen persze), hogy nem baj az, nem lesz attól semmi baja. Homok dettó. És őszintén, meginogtam. Hogy valyon az már a "búra alatt" kategória, ha ezeket nem engedem?! De azért nem hiszem.

2012. júl. 2. 22:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Jaj, most látom a vajont elipszilonnal írtam! Bocsi!
2012. júl. 3. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!