Autóban hányós babának nálatok bejött a "Cocculine" homeopátiás szer vagy adjak neki Dedalon kúpot?
Nálunk nem hatott a homeos bogyó, a B6 ampulla sem, de még a dédalon sem, mert kikakilja mihelyst felrakom neki.
Alvás időben megyünk, vagy hosszabb, de egyenesbb úton.
Autópályát bírja, belvárost, kanyargós utakat nem, sugárban hány.
3 váltás ruha, rengeteg víz, törlőkendő, pótnhuzat az ülésére.
Nekünk nem használtak ezek, vagyis a Daedalont Daedalonetta kúpot nem próbáltuk, mert addigra "kinőtte" remélem. :)
Én anno Daedalont kaptam, mert én is hánytam autóban, kb. 3x rókáztam tele a kocsit, amikor mentünk a nagyszüleimhez, ami 160 km-es utat jelentett. Nekem az jó volt, csak álmos, durcás voltam. Én a lányomnak amíg tartott arra próbáltam figyelni, hogy ha lehet egyenesebb úton menjünk, többször megálltunk, előtte nem igazán evett, ivott, bár ez ebben a melegben nem annyira kivitelezhető. Talán hogy ilyen hosszabb út, szerintem próbáld meg a Daedalonetta kúpot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!