Lefogna valaki? Agyonütöm a gyerekemet!
Azt hittem alszik, síri csend volt a szobájában. Amikor hallottam a hangját bementem hozzá, hát mi tárul a szemem elé? Alvás helyett kidekorálta a falakat. Az anyagot a fenekéből szedte.
Agyonütöm!!!
Tudom, nem vigasz, de gondolj arra, ezzel a sztorival 16 év múlva arathatsz az aktuális barátnőjénél.
Néha kínomban azt mondom az apjának, nem baj, ha ezt csinálta (amikor már nála is szakad a cérna és ő akarja agyonütni), legalább lesz mivel zsarolni, ha kamasz lesz. :)
Azt szívesebben takarítottam volna.
(köszönöm szépen a moderátornak a törléseket)
Most én is nagyokat kacagtam a történeteden. :D
Az én gyerekeim még nem csináltak ilyet, nem tudnám, hogy hasonló helyzetben hogyan reagálnék. :D
Legalább lefényképezted? 18-20 év múlva elég vicces lenne nézegetni.
Én biztos sírva fakadnék, ha ilyet csinálna a lányom. Később nevetnék rajta, de első látásra tuti sokkot kapnék.
Most már lehiggadtam, a fiam is alszik, nem ütöttem agyon.
Nem fényképeztem le, de jó lett volna, mert az apja el sem hitte amikor mondtam neki. De mivel teljesen ledörzsöltem a festéket is a falról, így a végén rájött, hogy nem viccelek. Nem az angyalok közül szalasztották a fiunkat, inkább egy égetni való kisördög, de még csak hasonló húzásai sem voltak eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!