Lefogna valaki? Agyonütöm a gyerekemet!
Azt hittem alszik, síri csend volt a szobájában. Amikor hallottam a hangját bementem hozzá, hát mi tárul a szemem elé? Alvás helyett kidekorálta a falakat. Az anyagot a fenekéből szedte.
Agyonütöm!!!
:)))
Nemár!:)
Ezt én is eljátszottam annak idején, és anyukám azt mondta ha a számban is volt szépen....:S
Tudom, tudom nehéz ilyenkor lenyugodni, de....gyerek, na. :)) Most vagy igyál egy kávét, vagy egyél egy sütit, vagy nézd a tv-t 10 percig....aztán kezdj neki a falnak.....De ne üsd agyon!!!!!:)))
Már letöröltem.
Én most cseppet sem látom viccesnek a dolgot. :(
Ennél azért több esze kéne hogy legyen egy 4 éves gyereknek.
Olvasva most vicces, lehet én is agyon alkarnám csapni a csemetét, ha Ő tette volna.
Nyugodj meg. Ennél rosszabb nem nagyon lehet már.
Dekorálás miatt nekem is csaphatnékom van, nálunk a bordűrt kezdte el tépdesni, és amint felkel, feláll az ágyban és folytatja a műveletet.
Igaz, az enyém még csak 15 hónapos, tehát sokkal kisebb, mint a tied.
Kapott érte büntetést? Lehet, hogy vele mosattam volna le a falat, talán abból tanul, hogy ez nagyon rossz dolog, amit tett. Azért 4 évesen tényleg nem olyan kicsike, hogy ne fogná fel, mit tett.
Nekem ma az 5 évesem kente ki az öccsét tetőtől talpig margarinnal. Hajába vastagon állt. Csak azért mert a mai nap másodjára le akartam ülni 5 percre ide a gép elé. Ennyi elég volt neki. Rá félórával ollóval levágta a tesóról a pólót amíg elmostam a tányérjukat
Egy 5 évesnek is adhatna ki többet az esze.
Nyilván ma ilyen nap van.
Nincs semmi baj az értelmével, nem fogyatékos!
Büntetést kapott. Nem mehet az udvarra játszani és nem nézhet mesét sem. Most éppen a kistesót terrorizálja! Megyek megmentem! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!