Mostanában miért beszél annyit álmában a kisfiam?
Figyelt kérdés
10 éves kisfiam egy hónapja majdnem minden éjjel beszél valamit, tegnap ahogy elaludt máris köszönt a tatájának, de utána is többször hallottam, hogy beszél. Hasonló eset valakinél? Miért lehet ez?2012. jún. 29. 14:42
1/1 anonim válasza:
Az én öcsém 5 éves, és mostanában alvajár meg beszél ő is, de csak szavakat. Nem tudjuk mi sem miért lehet, arra gondolunk hogy nagyon beleéli magát az álmaiba.
Bátyámra emlékszem ő is olyan 10 lehetett mikor elkezdte ezt, egyszer meg akarta enni a tolltartóját, és mikor anyu kérdezte hogy mit csinál még neki állt feljebb :))
Én nem voltam ilyen remélem nem is leszek!
De szerintem semmi komoly gond, ez mindenkivel előfordulhat. Lehet annyira kimerül egész nap hogy nagyon fáradt ezért van ez. Ne tulajdoníts neki nagy szerepet, nem is kell megijedni tőle!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!