Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány centi és hány kg 4 év...

Hány centi és hány kg 4 év körüli kislányod? Mennyi idős pontosan? Hízik még mostanában is vagy ha nem, mióta nem?

Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 10:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia

Szept 14.-én lesz 4 éves a kislányom. korababa volt, mindig is törékeny alkatú és a korosztályában az alacsonyabbak közé tartozott.

Most nem tudok pontos centit és dekát mondani neked, de kb 15,5 kg körül van, 110-116-os holmikat és 27-es lábbeliket hord.

Két legjobb barátnője van az oviban, az egyik jövő hónap elején lesz 4 éves, majdnem 17 kiló és a 116-os holmikat most kezdik lecserélni nekik. Szintén 27-es lábbeliket hord. A másik a lányommal nagyjából pont egyidős, ő alacsonyka (szülei is) 110-es holmikat hord (a 116-osok még láthatóan lötyögnek rajta) és 25-26-os lábbeliket hord.

(Még egy adat, bár nem tartozik szervesen a kérdésedhez, de érdekességnek leírom: fiam februárban volt kettő, neki most cseréljük le a lábbeliket 26-ról 27-re, 110-est hord és 15 kilót már átlépte)

2012. jún. 2. 12:42
 2/8 anonim ***** válasza:
29%

116-os ruhákat most kezdik lecserélni???? 2 évesen 110-est? Jesszus, ezek nem az átlag méretek. Az én fiam hatalmas, 16 hónapos 89 cm, 12,6 kg, és simán jó rá a 92-es, tuti nem fog 2 évesen 110-es ruhákat hordani!

A lányom május 21-én volt 4 éves, a kiscsoportos csoporttársai között ő a legmagasabb,a gyerekorvos is csodálkozott a státuszon, hogy jó magas! 110 cm és 16 kg, hozzá teszem, nagyon vékony, nádszál királykisasszony, a 110-es ruhák lötyögnek rajta, nem is tudom mi lesz ha 116-ort kell majd neki venni.

2012. jún. 2. 13:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Kislanyom julius 24en lesz 4 eves most 13,7 kg es 102 cm. Mindig is kisebb volt az atlagnal de viszonylag jo etvagyu es nem beteges.
2012. jún. 2. 13:30
 4/8 anonim válasza:
Nekem igaz fiam van, aki 4 éves és 10 hònapos. Most voltunk endokrinologián 88 cm és 8,4 kg. Koraszülött volt 530 gr-al született. Nem tudom mekkora a lányod, de ha úgy érzed kissebb a korához és az átlaghoz képest, vidd el dokihoz. Ártani nem árt, és megnyugtatod a kételyeidet.
2012. jún. 3. 20:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Igaz csak novemberben lesz 4 éves a lányom vagyis most 3,5 éves, de azért leírom ha nem gond.

Most 92 cm és 12,5 kg. Mindig a legalsó határon mozgott ami még normális, én is ilyen voltam kicsinek, úgyhogy nem annyira meglepő. 3 évesen 89 cm és 11 kg volt, aztán pár hónapig stagnált, most 3 hónapja hízott egy hónap alatt szinte 1 kg-ot, azóta megint semmi. Rohan egész nap, így nem is csoda. Doki, védőnő sose cseszegetett, most voltunk vérvételen, a vasa az alsó határon van, de az is jó, meg amúgy is teljesen jó a vérképe, és értelmileg is nagyon okos, óvónéni szerint túl okos. :-)

2012. jún. 4. 07:19
 6/8 sog válasza:

Tudom, lányra kérdeztél, de az még nincs :)

A fiam 4 éves 2 hónapos és most 121 cm és 21 kg, 30-as cipő.

Mindez ovi kiscsoportban, szóval vicces amikor sorban állnak ..

Kb. 5 év múlva újra válaszolok erre a kérdésre, mert két héten belül kezdjük a "kislányösszehozási" hadműveletet.. ;)

2012. jún. 7. 09:03
 7/8 anonim válasza:

Szia!

A húgom augusztusban lesz 4 éves. kb. 105 cm magas és 15 és 20 kg között van. Az óvodában a csoporttársaihoz képest nagy.

2012. jún. 8. 15:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én lányom május 13-án töltötte be a 4-et.14,5kg 100cm.2 hónapja kezdett el hízni.Akkor 13kg volt.
2012. jún. 11. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!