Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1,5 éves eddig jól evő kislány...

1,5 éves eddig jól evő kislányunk mostanában alig-alig eszik?

Figyelt kérdés
Másnál is így van ebben a korban? Amit eddig szívesen megevett, már az sem kell neki. Van esetleg valami étvágynövelő erre a problémára?

2012. márc. 29. 12:56
 1/2 anonim ***** válasza:
20 hónaposak a fiaim 10 és 12 kiló körül járnak. Az eddig jól evő gyermekeim most 1 hete alig-alig esznek, csak ami a fogukra való, de néha még azt sem. Védőnő mondta, hogy a foguk is lehet, de ha egészséges a gyermek akkor ha éhes lesz akkor enni fog, mi sem kívánjuk mindig a sok kaját. De ha étvágynöverlőt akarsz akkor szerintem csak valami teába gondolkodj.
2012. márc. 29. 13:26
 2/2 anonim ***** válasza:

szió, kislányom hasonlóképp van mostanában, 19 hós. sztem válogat is, meg "annyi dolga van", hogy nincs idő enni. Aludni is nagyon nehezen tudom letenni...Az nekem is fura, hogy amit edig szeretett, azt most egyértelműen elutasítja, talán ez meg a mindenre "nem" válasszal van összefüggésben, talán ez is vmiféle én kifejeződés. :-))

Azért nekem napi 1x eszik rendesen, de amúgy a többi étkezés katasztrófa...:-( Ha adnék neki vmit, az a Béres csepp lenne, de sztem nem az étvágyukkal van a gond, haenm ez életkori sajátosság...majd elmúlik...remélem.

2012. márc. 31. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!