Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet, hogy mostanában...

Mitől lehet, hogy mostanában éjszaka és hajnalban cumival a szájában álmában sír a kisfiam? Az ínye már régóta fehéredik. Lehet a fogától?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 6. 06:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Lehet a fogától. Az enyém is csinálta és csinálja még a mai napig is (11 hós), most jön a hatodik foga. Kendd be neki, talán megnyugszik.
2009. ápr. 6. 07:19
 2/3 anonim ***** válasza:
virbucolt próbáltad már? homeós kúp. nagyon jó
2009. ápr. 6. 08:26
 3/3 anonim ***** válasza:
nálunk is ez van, kiköpködi a cumit és inkább álomba sírja magát, de nem fogadja el egyáltalán, mióta jönnek a fogak. én be szoktam kenni neki géllel a fogínyt és egy kicsit a cumit is, úgy elfogadja, megnyugszik és el is alszik tőle. Ha nagy fájdalma van, akkor pedig panadol bébyt szoktam adni neki, attól megnyugszik, és szépen alszik egész éjszaka.
2009. ápr. 6. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!