Mitől lehet, hogy mostanában éjszaka és hajnalban cumival a szájában álmában sír a kisfiam? Az ínye már régóta fehéredik. Lehet a fogától?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 6. 06:49
1/3 anonim válasza:
Szia! Lehet a fogától. Az enyém is csinálta és csinálja még a mai napig is (11 hós), most jön a hatodik foga. Kendd be neki, talán megnyugszik.
2/3 anonim válasza:
virbucolt próbáltad már? homeós kúp. nagyon jó
3/3 anonim válasza:
nálunk is ez van, kiköpködi a cumit és inkább álomba sírja magát, de nem fogadja el egyáltalán, mióta jönnek a fogak. én be szoktam kenni neki géllel a fogínyt és egy kicsit a cumit is, úgy elfogadja, megnyugszik és el is alszik tőle. Ha nagy fájdalma van, akkor pedig panadol bébyt szoktam adni neki, attól megnyugszik, és szépen alszik egész éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!