Hogy érjem el, hogy ne velünk aludjon?
Figyelt kérdés
Van egy 7 éves mostohafiam, és mindig köztünk akar aludni éjszaka, de én már ezt nem birom. Nem elég, hogy napközbe nincs 2 percem a férjemmel kettesbe, még éjszaka se legyen? Már nagyon idegesit.:S :(2012. jún. 28. 13:54
1/5 anonim válasza:
Ő már nagy fiú, meg kell értenie, hogy nem mászhat közétek, és pont. Az apja vigye be aludni egy másik szobába, és jöjjön ki. Ha nem tud egyedül aludni, akkor maradjon bent vele, amíg elalszik, olvasson előtte mesét, és utána menjen vissza a saját ágyatokba. Nekem is van egy mostoha fiam, de soha nem engedném, hogy köztünk aludjon.
2/5 A kérdező kommentje:
Már én sem birom.:(
Egyébként el is alszik ő ha bent vagyunk vele, de éjszaka van hogy átjön sirva. Akkor mit csináljak?
2012. jún. 28. 13:59
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy fél. Ezt viszont vegyétek komolyan. 7 évesen már el tudja mondani, hogy mi a baja. Sokszor elég egy halvány lámpa, vagy jelzőfény.
(én fiam pl attól pánikolt be egyszer, hogy a redőny nem volt teljesen leeresztve és a lyukakon át a mennyezetre vetődött a kinti lámpa fénye)
4/5 anonim válasza:
Kísérd vissza az ágyába és várd meg míg elalszik.Mióta vagy az anyukája?
Milyen családi háttérből jött a kisfiú?Az édesanyja hol van?
5/5 A kérdező kommentje:
1,5 éve vagyok az "anyja".
az anyjával csak 1 hónapba egyzser találkozik hétvégén.
2012. jún. 28. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!