Ha eljutottunk odáig, hogy szól, hogy pisil (de akkor már tényleg pisil épp), akkor már közel vagyunk ahhoz, hogy előtte szóljon, és ne akkor amikor már folyamatban van?
Nem akarlak elkeseríteni, a fiamnál kb. 4 hónapja volt ez a kakinál, 3 hónapja a pisinél és még mindig pelust hord. Pedig az én fiam már előtte is tud szólni, csak nincs ideje megülni egy helyben, hogy elvégezze a dolgát.:)
Szerintem még mindig nem érett rá a fiam, de majdcsak összejön neki. Nem vagyunk még semmivel elkésve, még csak másfél éves múlott, de majdcsak összejön.:)
Ha gyerkőcöd nyugodtabb természet, akkor lehet hamarosan nektek sikerül.
tényleg gyerek függő.
én 2,5 évesem még mindig nem szól ha pisilnie kell, pedig már 4 hónapja szobatiszta :S
pont ebből van nálunk a gond, mert itthon oké, hogy elmegy wc-re és egy szó nélkül elintézi, de azért boltban, játszótéren csak kéne szólnia de valamiért nálunk tabu mondat, hogy "pisilni kell" :SSS
Kisfiam 20 hónapos, egyik napról a másikra szokott rá a bilire. Egyik reggel megkérdeztem, van-e kedve ráülni. Azt mondta, igen. Belepisilt, belekakilt. Aznap már pelus nélkül volt és szólt, ha pisilni kellett. Igaz, az eleje becsurgott még, de vissza tudta tartani. Most már bilibe kakil, pisil, minden nap. Igaz a pisit is kakának hívja, ebből vannak bonyodalmak még. :)
De ő előtte sosem mondta, hogy pisil, néha esetleg szólt, hogy kakil éppen a pelusba, de ez sem volt mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!