Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A hintaló mennyi idős kortól...

A hintaló mennyi idős kortól ajánlott?

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 16:20
 1/3 anonim ***** válasza:
1 évesnek is jó, ha vigyázol rá, meg nyugodt gyerek. Ha kis "vad" gyerek, akkor 3 évesen is veszélyes. szerintem gyerekedtől függ.
2009. júl. 7. 16:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak 2 éves kora óta van. Előtte még nem volt olyan stabil, ügyes, hogy nyugodt szívvel engedtem volna rá...
2009. júl. 8. 14:38
 3/3 anonim ***** válasza:

A kisfiam 1 éves korára kapta, de még nem ért le a lába, így csak úgy tudott rajta hintázni, ha mi ültettük fel és vettük le. De a hintázást már élvezte rajta, csak a fel és leszállás volt bajos. Most 15 hónapos, már stabilabb és önállóbb rajta, viszont én azt tapasztaltam, hogy elég hamar megunja minden alkalommal, pár perc és aztán más játék érdekli. Persze lehet, hogy ez gyerekfüggő.

Még egy jó tanács: a hintaló magasságát úgy válasszátok ki, hogy abban az életkorban legyen neki jó, amikor érdekli is. Mi ugyanis úgy jártunk a kismotorral, hogy már hosszabb a lába és nem tudja jól megülni, pedig még csak most kezdené érdekelni.

2009. júl. 9. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!