Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ajánlott a foci 3,5 évesen?...

Ajánlott a foci 3,5 évesen? Többi lent!

Figyelt kérdés

A fiam 3,5 éves,nyáron kezdett el focizni,és azt hittem ez egy fellángolás nála,de nem,mert a mai napig napi 1-2 órát focizok vele,én"mivel egyedül nevelem őt":-)

Csepelen lakunk,hová lenne érdemes vinnem,mert van tehetsége hozzá:-)))))))))))))))))))

Anyja fia,:-)mivel én is fociztam 5 évig:-)

2011. okt. 11. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:
18.kerben etalon suliban sztem van kicsiknek is foci. oviban nincs? a miénkben van..
2011. okt. 11. 17:24
 2/9 A kérdező kommentje:

Most kezdte az ovit,és nincs sajnos az oviba.

De az uszásban is nagyon tehetséges:-)De csak a nagycsoprtosokat viszik,csak nem tudom miért!!!:-((((

Nem vagyok elengedve anyagilag,de mindent a gyerekeimért!

2011. okt. 11. 17:27
 3/9 anonim ***** válasza:

szia,

óóó hát ez ismerős!!! :D a mi fiunk, ha lehet mondani labdával a lábán született :D imádja!! órákat el tud focizni, nyártól jár heti 2x "edzésre". novemberben lesz 3 éves :) ne várj sokat Tőle, mert van hogy minden feladatot végig csinál, van hogy csak ücsörög, de amikor elkezdenek focizni, pattan, majd nem a bokájáig ér a megkülönböztető póló, de rohan :D és mivel Ő a legkisebb ha esetleg gól lő, hát leírhatatlan az öröm!! :)

sokan mondják, hogy á kicsi még, de úgy látjuk nagyon jó a labda érzéke, szereti is, még meccsekre is szoktunk járni Vele együtt :)

vidd bátran!! és le a kalappal Előtted!!!!! :)

Ági

2011. okt. 11. 18:34
 4/9 A kérdező kommentje:

Ági!köszönöm.

Most jöttünk fel,mert ő focizni szeretne,és lementünk:-)

Én azt hittem ez fellángolás,de már 6 hónapja minden nap focizok vele,és nagyon ügyes,komolyan,söt,amikor a pátya tele van,akkor volt egy edző aki azt mondta ilyet nem látott még,hogy egy ilyen kicsi"pedig 110cm,19kg,3,5 évesen"ekkorákat,és ilyen pontosan rugjon:-)

Én megadom az esélyt neki,ha kell,de nem tudom hová vennék be igy 3,5 évesen csepelen:-((((

2011. okt. 11. 18:51
 5/9 A kérdező kommentje:
pálya:-) bocsánat:-)))))))))))))))
2011. okt. 11. 18:53
 6/9 anonim ***** válasza:

mi egy nagyon kis városban lakunk, de a focinak hagyománya van!! arra felétek, közelebb a fővároshoz talán több lehetőség van!! ha tehetségesnek látod és még más is, akkor ér annyit, hogy tegyél néhány próbát!!!!! sok sikert hozzá!!!!! :)))

Ági

ui: fél órája sikerült levakarni Róla a focis nadrágját :)

2011. okt. 11. 21:49
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm ÁGI!

nekem még nincs focis mez,mert nincs miből:-(,de imád focizni:-))))))))))))Szép estét,jó éjt!

2011. okt. 11. 23:30
 8/9 anonim ***** válasza:

2 éves a fiam, 22 hónaposan volt velünk először focimeccsen (Diósgyőr). Már most is imád ő is focizni. Neki meze is van, teszveszről, na, róla azt alig lehet levenni. Tv-ben is imádja a meccset.

Nálunk a Diósgyőr csapatába 5 éves kortól lehet beíratni a gyerekeket, de ha tehetségesek, akkor már indulnak is az U5-ös bajnokságban, ingyen mehetnek be a nagy csapat mindegyik meccsére szülővel együtt. 4000Ft a havi edzések díja, ez heti 2x2 óra edzést jelent.

Esetleg az oviban érdeklődj, hátha tudnak másik olyan kisgyerekről, aki ennyire rajong a fociért, és a szülei elhordják valahova. Vagy a közeli nagy csapatok utánpótlás csapatait kellene megnézni, hogy ott hány éves kortól indítják a csapatokat. Azt írod, egy edző felfigyelt rá, mikor fociztatok. Esetleg tőle is meg lehet kérdezni, hogy tud-e valami olyan helyet, ahol ilyen kicsik fociznak.

2011. okt. 12. 13:37
 9/9 anonim ***** válasza:

[link]

itt nézz körül..

2011. okt. 12. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!