Melyik köhögésre mi az ajánlott?
Figyelt kérdés
Ha a gyerek szárazan köhög a köptető akkor kell?
NEm tudom megállapítani, hogy szárazan köhög e a gyerek, melyik köhögéscsillapítót ajánlanátok?
2011. okt. 13. 15:09
1/6 anonim válasza:
Huh. Ugyanez van nálunk is. Most legutóbb a lándzsás utifüvet ajánlották. ACC 100-t nappalra. C vitamint. Sok mézes teát, és ha elkezd felválni a trutyi, akkor orrszívózás végenélkül. És sós orrspré még.
2/6 anonim válasza:
Nekünk a Stodál vált be.2-3 nap alatt elmúlik tőle a kislányom köhögése.Jó száraz köhögésre és akkor is ha le van rakódva.
3/6 anonim válasza:
en altalaban ha kohog, landzsas utifu szirupot adok neki, ha a dokino is rabolint (eddig mindig rabolintott)
4/6 anonim válasza:
Ha szárazon köhög Stodal, ha nem tudod megállapítani, akkor is jó (természetesen hétvégén szokta kezdeni a fiam, így felhívtam a doktorunkat, ő mondta, hogy ártani nem ártok a Stodal-lal semmiképp 1-2 napig), hurutos köhögésre Lándzsás útifű szirupot szoktam adni.
5/6 anonim válasza:
Hagymatea mézzel és párologatatás.
Nálunk sem a Stodal, sem az Lándzsás nem jött be.
6/6 anonim válasza:
Ha a gyerek szárazon köhög akkor köhögés csillapító kell,ha föl szakad neki akkor kell a hurutoldó.Én az enyémeknek reggel délben hurutoldót (pl:ambroxol)este pedig köhögés csillapítót adok (pl.sinrcod)Ez nekünk évek óta mindhárom gyerköcnél bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!