Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Köhögésre? Valami jó szer?

Köhögésre? Valami jó szer?

Figyelt kérdés

Kérlek segítsen már valaki nem hiszem el ,a 3 éves kisfiam folyamatosan köhög, száraz köhögés!

Amiket már használtunk, Erigon ez eddig bevált, Lándzsás utifű szirup, mentolos kenőcs a mellkasra,Sinecod szirup, Acc 100, Már nem tudom mit csináljak .és a doktorő nem akar antibiotikumot felirni!!

Ja most a Lacto protect babyt adom neki!

2011. okt. 7. 20:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hagymateát próbáltad már? Én pár hete azt adtam a kétévesemnek mézzel, citrommal és jobban bevált,mint bármilyen más gyógyszertári cucc.
2011. okt. 7. 20:36
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem lehet allergiás?
2011. okt. 7. 20:47
 3/14 anonim ***** válasza:
Spiropentet szokott a doki felírni,de a hagymás válaszolónak igaza van! Még az is jó,ha hagymát teszel az ágy mellé,az beszívja a bacikat,tisztítja a tüdőt. Csak utána ki kell dobni.
2011. okt. 7. 20:56
 4/14 anonim ***** válasza:
hársfatea
2011. okt. 7. 21:02
 5/14 anonim ***** válasza:
Sinupretet próbáld meg, az feloldja a nyákot is, köptető hatása van. Rettenetes ízzel, esetleg rynathiol(30hónap alatt ne), vagy a robittusin junior.
2011. okt. 7. 21:23
 6/14 anonim ***** válasza:

jah természetes gyógyszer: kakukkfű hársfa hagymatea mézzel.

sok cvitamin.

jobbulást

2011. okt. 7. 21:24
 7/14 anonim ***** válasza:
sószoba, vagy otthonra sópárásító, nekünk nagyon bejött, amúgy lehet hogy asztmatikus a köhögése, én rákérdeznék a dokinál hogy az-e, mert arra vannak spéci szerek, mondjuk ventolin
2011. okt. 7. 21:37
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekünk köhögésre teljesen bevált a stodal szirup. Igaz, először felerősíti a köhögést, de ezen gyorsan túl lesz. Eddig mindig használt.
2011. okt. 7. 21:39
 9/14 anonim ***** válasza:
47%
Az antibiotikum nem fogja szüntetni a köhögést. ne gondold, h az a jó , ha azt kell adni a gyereknek. Inkább próbáld ki a stodalt, nekünk is jó volt eddig mindig. Párásíthatod is a szobát, a száraz levegő is okozhat köhögést.
2011. okt. 7. 21:47
 10/14 anonim ***** válasza:
Édesgyökér tea. Brutális nyálkaoldó ÉS köhögéscsillapító hatása van, az íze mint a medvecukoré (szerintem szörnyű).
2011. okt. 7. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!