Szerintetek kiscica 2évesnek ajánlott nem fogják egymást bántani?
Én nem ajánlom. Nekünk volt macskánk, de mikor megszületett a lányom, elajándékoztuk. Most 2,5 éves, van macska mindkét nagymamánál, és a dédinél is. Ott egy pici kölyök macska van, a lányom állandóan gyenteli, az szökne. Össze-vissza karmolta a lányom 2 combját, mert az minden áron az ölébe akarta ültetni. A szüleimnél öreg macska van, 17 éves, már nem szökik, hagyja magát. A lányom meg rátértel és homokkal eteti. Az sem jobb.
Nagyon szereti a kislányom a cicákat, de haza nem hozunk!
nekünk 2 hat éves macskánk van meg egy másfél éves lányunk, de semmi baj nincs velük. a két cica teljesen nyugis fajta, nyúzhatóak, gyömöszölhetőek, ha meg nem akarnak vele foglalkozni inkább elmennek, felugranak valahová, ahol nem éri el őket ő meg megy mással játszani.
szerintem főként macskafüggő a dolog, ha szereti a társaságot, nem lesz vele gond.
a kismacskában az a jó, hogy együtt fognak felnőni, megtanulnak bánni egymással, két évesen pedig már meg lehet értetni egy gyerekkel, hogy mit szabad és mit nem és hogy nyúlhat az állathoz.
előző vagyok:
olyan édes a másfél éves lányom, aki most kezd beszélni, amikor odatérdel a bóbiskoló macsek mellé és végtelenül óvatosan megsimogatja, hogy "simi cica simi" :)
Az én lányom 3 és fél éves, a cicánk 8. A lányom állandóan nyúzza, simogatja, a farkát húzkodja, mikor milyen kedve van. A macskánk sokat eltűr tőle, de így is néha megkarmolja, de azt is csak éppen hogy hozzáér, nagyon óvatos, nehogy fájjon a lányomnak. Ez szerintem ritkaság,hogy ilyen óvatos egy macska.
Amúgy 2 évesnek még nem ajánlanám a kiscicát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!