Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek kiscica 2évesnek...

Szerintetek kiscica 2évesnek ajánlott nem fogják egymást bántani?

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 10:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz ötlet. A macska játékból és védekezséből is megkarmolhatja a gyereket, jobb esetben csak a kezét (sajnos láttam olyan kislányt, akit a macskája tett fél szemére vakká), és egy macsek sem örül neki, ha egész nap kergetik.
2011. jún. 8. 10:47
 2/8 anonim ***** válasza:
2 éves gyerek könnyebben összehozható egy szelíd felnőtt cicával. A kölyökmacska ugyanolyan szertelen, mint Ő, nem tudnának vigyázni egymásra. Az én 2 évesem az öreg kandúrunkkal van jóban. A macsek egyszerűen otthagyja, ha elege van a macerálásból, akkor jöhet a kézmosás, és mindenki elégedett.
2011. jún. 8. 11:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez baba és macska függő is. Az én kisfiam most 1 éves és kapott egy kiscicát. Ő néha meggyúrkodja, a macska hagyja magát arra az 1 percre, vagy otthagyja. Persze mindig ott vagyok velük. Nálunk nem volt baleset. :)
2011. jún. 8. 11:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ajánlom. Nekünk volt macskánk, de mikor megszületett a lányom, elajándékoztuk. Most 2,5 éves, van macska mindkét nagymamánál, és a dédinél is. Ott egy pici kölyök macska van, a lányom állandóan gyenteli, az szökne. Össze-vissza karmolta a lányom 2 combját, mert az minden áron az ölébe akarta ültetni. A szüleimnél öreg macska van, 17 éves, már nem szökik, hagyja magát. A lányom meg rátértel és homokkal eteti. Az sem jobb.

Nagyon szereti a kislányom a cicákat, de haza nem hozunk!

2011. jún. 8. 11:34
 5/8 anonim ***** válasza:

nekünk 2 hat éves macskánk van meg egy másfél éves lányunk, de semmi baj nincs velük. a két cica teljesen nyugis fajta, nyúzhatóak, gyömöszölhetőek, ha meg nem akarnak vele foglalkozni inkább elmennek, felugranak valahová, ahol nem éri el őket ő meg megy mással játszani.

szerintem főként macskafüggő a dolog, ha szereti a társaságot, nem lesz vele gond.

a kismacskában az a jó, hogy együtt fognak felnőni, megtanulnak bánni egymással, két évesen pedig már meg lehet értetni egy gyerekkel, hogy mit szabad és mit nem és hogy nyúlhat az állathoz.

2011. jún. 8. 11:49
 6/8 anonim ***** válasza:

előző vagyok:

olyan édes a másfél éves lányom, aki most kezd beszélni, amikor odatérdel a bóbiskoló macsek mellé és végtelenül óvatosan megsimogatja, hogy "simi cica simi" :)

2011. jún. 8. 11:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Biztosan örülne neki! Én csak magamból tudok kiindulni és lányomból. Imádja az állatokat, leguggol hozzájuk, simizi őket. ennek ellenére nem vennék neki. Kisgyerek koromban megkarmolt egy macska, amit anyuék talán észre sem vettek. Csak később jöttek rá, amikor a nyirokcsomóim megduzzadtak. Én még várnék vele pár évet.
2011. jún. 8. 11:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Az én lányom 3 és fél éves, a cicánk 8. A lányom állandóan nyúzza, simogatja, a farkát húzkodja, mikor milyen kedve van. A macskánk sokat eltűr tőle, de így is néha megkarmolja, de azt is csak éppen hogy hozzáér, nagyon óvatos, nehogy fájjon a lányomnak. Ez szerintem ritkaság,hogy ilyen óvatos egy macska.

Amúgy 2 évesnek még nem ajánlanám a kiscicát!

2011. jún. 8. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!