Két éves gyermeknek milyen úszógumi ajánlott, milyet szoktatok magatokkal vinni strandra?
8 hónapos kora óta járunk a kislányommal uszodába, HRG-re.
Akkor a beülős úszógumit vettük neki. Tavaly nyáron volt 14-15 hónapos, akkor is bőven azt használtuk még.
Most májusban elmúlt 2 éves és a beülőst visszük még idén is.
Én a strandon is szoktam látni,de ott drágábban.
Szerintem bármelyik játékboltban találsz ilyet.
Most az összes hiper (Tesco, Auchan, Cora, Spar) tele van strandcuccokkal, először ott kell körülnézni, mert kb. tizedáron megkapod, mint a strandon.
Nekünk egyébként nem vált be a beülős, már 8 hónaposan is utálta, következő nyáron bele sem fért... tavaly a kisebbik (10 hónaposan) meg szó szerint fejre fordult belőle a víz alá, úszógumiból égnek kalimpált a lábaival, a feje meg a víz alatt... Persze fél másodperc alatt kikaptuk, de akkor is rémületes élmény volt, nesze neked biztonság!
Én inkább a karúszóra szavazok, nálunk ez vált be a legjobban. Alapvetően úgyis a kisvízben játszik a gyerek, ugrabugrál, homokozik, stb. és ott az úszógumi semmit nem ér. A karúszó meg pont nem engedi a felsőtestét elsüllyedni, ha esetleg hasraesik a 20-30 centis vízben.
Mélyebb vízben, szülővel lubickoláshoz kicsiknél jobb a kiscsónak, vagy ha kézben, ölben fogod (plusz karúszó).
Nálunk az úszógumi tavaly vált be először, a 3 és fél évesnél, amikor már szeretett volna (elég bátor volt) a mélyebb vízben úszkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!