Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Borostyánláncot mennyi idős...

Borostyánláncot mennyi idős koráig hordta a gyereked?

Figyelt kérdés

Mikor vetted le róla végleg?

Légyszi csak az válaszoljon, akinek volt a gyerekének.

2012. jún. 19. 10:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A borostyán megkövesedett fenyőgyanta, borostyánsavat tartalmaz. A bőrrel érintkezve a testhő hatására illóolajok válnak ki belőle, melyek a véráramba felszívódva jótékony hatást fejtenek ki az egészségre. Nyugtató, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, immunrendszert erősítő hatását évszázadok óta ismerik és használják.

Valakinél beválik, valakinél nem. Nekünk bevált és a családban van még egy kisgyerek, aki most lesz 1 éves, nála is bevált. Én úgy vagyok vele, ha van ez a lehetőség, régen persze nem volt, akkor miért ne próbáljam ki, ha enyhíthetem vele a gyerekem fájdalmát. Persze ez is lutri, mert nyilván van olyan gyerek akinél nem használ, de legalább kipróbáltam, nem jött be. De nálunk bevált és addig amíg nem jön ki az egész foga hagyom is rajta. Egyébként cumisüveg melegítőt én se vettem :)

2012. jún. 20. 15:34
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Meddig válnak ki belőle az illóolajok? Mert gondolom, nem végtelen mennyiségben tartalmazza. Bár én sosem éreztem semmiféle illatát egyetlen borostyánkőnek sem. Szerintem porhintés.
2012. jún. 21. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!