Szereti a gyereked a görögdinnyét? Mennyit eszik meg belőle?
Figyelt kérdés
Elszínezheti a székletet?2012. jún. 19. 09:46
1/8 anonim válasza:
Nem eszi. Megvetette, de én fogom megenni :)
2/8 anonim válasza:
A kicsi (22 hónapos) nem, a nagy (5 éves) igen imádja, rengeteget eszik, de neki nem láttam, hogy elszínezte volna a székletét. Piros volt a kaki? A cékla és a répa színez az tudom, de a dinnyéről még nem hallottam ( a nagy amikor kicsi volt is ette, de akkor sem vettem észre, hogy elszínezte volna)
3/8 anonim válasza:
kislanyom mar tavaly is nagyon szerette (1 evesen)
iden is fogok neki adni, csak itt nalunkfele meg nincs. es a sargadinnyet is imadja.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Lilásas-pirosas. Lehet, hogy a mennyiségtől függ, mert a kislányom nagyon sokat eszik belőle és minden nap kb. másfél hete.
2012. jún. 19. 10:27
5/8 anonim válasza:
Az én lányom is imádja a görögdinnyét. A sárgát nem annyira. Igaz, egyszerre nem eszik belőle nagy mennyiséget, de én nem vettem észre semmit a kakiján.
6/8 anonim válasza:
Szereti /2 éves/ ma is evett,kb egy szeletet.Nem színezi el a székletet,vagyis én nem vettem észre.
7/8 anonim válasza:
en megfigyeltem (nehez mert wcbe megy:) es szinezi, voroses volt a kaki.de nem feltuno:)))
8/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszönöm szépen, hogy kifigyelted, megnyugodtam:-)
Mindenkinek köszönöm, aki válaszolt.
2012. jún. 21. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!