Borostyánláncot mennyi idős koráig hordta a gyereked?
Mikor vetted le róla végleg?
Légyszi csak az válaszoljon, akinek volt a gyerekének.
"ez tényleg jó valamire, vagy csak varázslás?"
Első vagyok. Ugyebár azt mondják, immunerősítő, fogzásnál is segít. A kislányom 21 hónapos, 3 hós kora óta hordja. Egy fogát sem "érezte meg", és beteg sem volt. Viszont 1x elhagytuk a láncot, 1 hét volt mire az új megérkezett. Ég és föld volt a különbség. Nyűgös volt, aludni sem akart stb... Persze, lehet hogy placebo-hatás, de Mi használjuk, bevált-azt gondolom. :)
Köszi a válaszokat.
18 hónaposan raktam rá, attól kezdve sokkal elviselhetőbbek voltak az éjszakák, pedig a java csak ezután jött ki.
Nálunk bevált, bár nem is nagyon hittem benne, csak gondoltam egy próbát megér.
Már rég kijött az összes foga, úgyhogy ovikezdésig biztos leveszem, nehogy ott beleakadjon valamibe.
Csak azért kérdezem, mert a barátnőm mindkét gyerekének (3 és 5,5 éves) ott a nyakában máig is a lánc. Egyrészt ugyanúgy szenvedtek a fogzással, mint más, másrészt szerintem veszélyes egy gyerek nyakába bármit beakasztani, legfőképp gyöngyöket (mindkét gyerekről leszakadt már). Úgyhogy szerintem ez is csak annak a sikeres marketingszeméletnek a része, ami szerint a gyereknek mindent megvesz az ember (lásd cumisüveg-melegítő és társai), plusz meglovagolják a ma divatos természetgyógyászat-homeopátia-"bármit csak orvost ne!" vonalat...
Elnézést az offért, és kérlek, senki ne vegye magára, ez csak az én véleményem, egyáltalán nem biztos, hogy igazam van, csak unom már, hogy a vadkeleti piacgazdaság hülyének nézi az embert és a gyerekeket jó eszköznek tekinti, hogy minden cart megvetessen a nehezen keresett pénzünkből... Úgyhogy én nem veszek olyasmit, amiben hinni kell, nekem az a valami, bármi is az, működjön és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!