Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másfél évesem minden éjjel...

Másfél évesem minden éjjel 15x felsír. Én szoktattam rá?

Figyelt kérdés

A lányom 19 hónapos és már jó ideje azzal "szórakoztat" éjjel, hogy álmában felsír (néha csak nyöszörög, néha ordít), én fejvesztve átrohanok, megitatom és akkor alszik tovább. Nem tudom hogyan lehetne erről leszokni. Sajna az itatgatást én kezdtem el, mert így gyorsan megoldottam a sírást, viszont most már szinte többet iszik éjjel, mint nappal.

Ráadásul most még a foga se nő (nemrég nőtt ki a 4 szemfoga, elvileg most pár hónap szünetnek kéne jönnie). Néha érzem, hogy melege van, azt még megértem, hogy olyankor szomjas lesz, máskor meg még csak az se, viszont mégis visít. Közben meg alszik!! Csukva van a szeme... Tiszta gáz, ha csak 4-5x kell átrohannom egy éjszaka, akkor már boldog vagyok :(

Ha nem lenne nagy tesó ugyanabban a szobában, akkor simán hagynám egy kicsit sírni, hátha visszaalszik és így leszokhatunk az ivásról.

Az se jó, ha leszoktatás alatt meg áthozzuk hozzánk, mert akkor meg arra fog rászokni.

Ötletek? Köszi.

2012. jún. 11. 15:38
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi az újabb választ. Az ágy-csere tervben van, csak előtte át kell rendezni a szobát (úgyhogy még húzzuk a dolgot lustaságból)

Lehet, hogy a meleg a megoldás, ma is "csak" 4x sírt fel...

2012. jún. 13. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!