Az tényleg ártalmas, ha felkeltem éjjel a gyereket?
Figyelt kérdés
leszokoban vagyunk éjszaka is a pelusrol,és éjjel bepisil,azaz hajnalba,megsem ébred rá,olyankor észreveszem felkeltem és áttöltöztetem.sajnos elég rendszeresen ez van,és azt mondták nekem h ezzel nagyon ártok neki,h beteg lehet ha állandoan felkeltem öt,hajnalba.na de mégis mit csináljak?2012. máj. 28. 13:20
1/8 anonim válasza:
Add vissza a pelust, nem érett az éjszakai szobatisztaságra.
Ha már több nap száraz a pelenka, újra próbálkozhatsz.
2/8 anonim válasza:
ugyanezt javaslom, mint amit az elso irt.
3/8 anonim válasza:
Szerintem is, adjál még pelenkát. Majd ha reggelre száraz lesz, vagy felébred szólni ha kell neki, akkor vedd le róla. Mennyi idős?
4/8 anonim válasza:
én is azt mondom, hogy pelust kéne rá adni, így nem leszoktok a pelusról csupán kialvatlanok lesztek mindketten. nem érett meg még erre!
5/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy beteg lesz tőle, csak kialakul ez a rossz szokás, hogy éjjel mindig felkel, aztán majd kínlódhatsz, hogy átaludja az éjszakát. Így ő is fáradt lesz reggel, meg te is. Nem érett még meg az ágytisztaságra. Majd ha rendszeresen száraz pelenkában ébred, akkor alhat bugyiban.
6/8 A kérdező kommentje:
köszi,amugy 2,5 éves,nappalra már 20 hos kora ota szobatiszta
2012. máj. 28. 21:04
8/8 anonim válasza:
Adj rá pelust. Amíg bepisil, ne vedd le róla. Ezzel nagyon sokat ártasz a gyereknek, ne tedd!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!