Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan kell leszoktatnom 20...

Hogyan kell leszoktatnom 20 hónapos fiamat a cumisüvegről?

Figyelt kérdés
Akkor este pohárból adjam oda a tejet neki?És ha éjszaka felkel?Ha pedig sétálni mentek miben visztek neki inni?Fedeles pohárban?
2012. jún. 10. 22:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi itthon pohárból iszunk, éjjel is, ha úton vagyunk akkor cumisüvegből vagy szívókás üvegből.

Szerintem úgy tudod leszoktatni, ha valamivel érdekessé teszed a poharas ivást. Pl egy jópofa bögrével vagy pohárral, színes szívószállal, és hogy mondod neki, mennyire ügyes, és büszke vagy rá, hogy pohárból iszik. Én szoktam azt is mondani 22 hós lányomnak, hogy olyan, mint az ovisok, és ez nagyon tetszik neki (mamája óvónő, tudja, mi az az ovi). :)

2012. jún. 10. 23:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Én elraktam aa cumisüvegeket és csöpögésmentes itatója van.Ezt kell szeretnie, mert mást nem kap.Nincs is elle kifogása.
2012. jún. 14. 10:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi elcseréltettük a nyuszival egy segédkerekes biciklire idén. Most 3,5 éves. Amióta nincs cumisüveg, jóval-jóval kevesebbet iszik, hiába kínálom...A bölcsiben nem adták neki oda a cumisüveget egy idő után és a többi gyerek úgymond húzta magával, hogy pohárból igyon. Viszont otthon a délután-este folyamán lazán megivott a cumisüvegből (apránként)1-1,5 litert
2012. jún. 14. 13:27
 4/4 anonim ***** válasza:
22 hósak az ikerfiaim, már nappal poharaznak szépen, éjjel cumisüveg, ha megyünk valahova csöpögésmentes itatópohár. Volt hogy poharat vittem magunkkal ha elmentünk, de nem tött be: meg kell állni hogy tudjanak inni, akár gyalog akár autóval megyünk, szóval marad az itató. Éjjel nem bajlódok a pohárral, sokszor isznak most a melegben éjjel, és szerintem el sem fogadnák éjszaka. Reggel mikor felkelnek is van hogy csak az üveget fogadják el, hiába szomjasak, akkor megkapják, mert amúgy nap közben ok a pohár. Még este is. Nálunk mondjuk nincs kakaó, de én azt ha akarja, és nap közben poharazik is, adnám üvegből ha úgy jobban esik neki. Próbálnám a poharat, de ha nem akarja, nem baj. Kicsi még.
2012. júl. 3. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!