Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy vegyem rá hogy ign...

Hogy vegyem rá hogy ign pohárbol és elfogagya a vizet? és h magátol egyen kanállal?

Figyelt kérdés
18 honapos kisfiam 2 hete volt korházban azóta nem fogadja el a vizet még cumisüvegböl se eddig szépen ivott vizet pohárbol is de a korházban csak teát adtak neki és csak cumisüvegböl kanállal is szépen probálkozott már enni de már azt sem akar elvárja h én etessem különben nem eszik mit csináljak? teával meg szörpel nem győzöm anyagilag mert abbol rengeteget megiszik és sokat is pisil töle

2012. ápr. 28. 13:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Én nagyon felvizeztem a teát azt is megitta , csak legyen valami íze. Legyél vele türelmes , csináld hígra a szörpöt és a teát is , így kevesebb fogy és nem is lesz annyira édes , mert ugye az édes nem oltja a szomjat.
2012. ápr. 28. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!