S. O. S! buta volna a 15 honapos kisfiam? Miért nem iszik pohárbol edig ivott mostmár nem fogagya el a poharat csak a cumisüveget és az miért van hogy nem tud semmit?
11 hónapos a fiam, de elképzelni nem tudom, hogy 2-3 hónap múlva tudja a színeket meg állatokat. Nem tartom ezt nagy problémának, ő is inkább pakolós fajta. Ráadásul azért, mert nem mutatja, lehet, hogy tudja már, csak most nem érdekli a mutogatás.
Nyugi, ahogy az első mondta, nincs miért aggódnod.
15 hónapos ikreim vannak.
Még cumisüvegeznek.
Pohárból reggeli után kapnak gyümölcslevet, de a fele még mellé megy (pedig én tartom a poharat)
A lányom imád könyveket nézegetni, simán elpakolja a játékokat, ha megkérem, rá tud mutatni a már ismert tárgyakra.
A fiam meg állati rossz, csak a rosszaságon töri a fejét és sokkal lassabban fejlődik. Ma először hozta oda nekem a cumisüvegét, mikor kértem.
Szóval ne aggódj! Foglalkozz a picivel sokat és meglesz az eredménye!!!!
Jézus. 3 évesen tanulják a színeket.
Pápát sem integet minden gyerek és nem majmok, hogy utánozzanak folyamatosan. Tapsolj-tapsolni fog.
Egyéniségek. Ki erre, ki arra fogékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!