Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kiakadtam! Mondjátok, hogy ez...

Kiakadtam! Mondjátok, hogy ez nem normális dolog?

Figyelt kérdés
facebookon ismerőseim képei között láttam egy 4és fél éves kisfiút aki a képeken még cumisüvegből iszik :O igen,jól olvastátok.

2012. jún. 5. 14:58
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
úristen itt milyen nagyon okos anyukák vannak,el sem hiszem :D lovaglunk itt már 24órája ezen a témán.
2012. jún. 6. 16:00
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

"Vicces" ember lehetsz, kérdezel egy hülyeséget, mire megszólod az anyukákat, hogy lovagolnak a témán...

Amúgy én is észrevettem, hogy a szó eredeti értelmében okos anyukák vannak itt, te meg a butábbik részéhez tartozol.

Én szeretek amúgy lovagolni azon, ha valaki képtelen belátni saját ostobaságát, mint most te is, úgyhogy számíthatsz rám ebben. :)

2012. jún. 6. 16:11
 43/43 anonim ***** válasza:

a fiam 3,5 éves és reggel-este cumisüvegből issza a kakaót, semmi rosszat nem látok benne. sőt, hogy fokozzam, elalváshoz cumizik is!

a fogai gyönyörűek, másfél éves kora óta beszél, és 2 évesen már teljesen szobatiszta volt, és van cumisüvegje basszus....:)))))

honnan tudod egyébként miért iszik abból? ha közeli jó barátok lennétek nem fikáznád nyilván, így meg, akármilyen lelki oka is lehet. valószínüleg megnyugtatja, az anyja meg nem akarja ettől megfosztani.

de ha nem így van, akkor is mi közöd neked vagy nekem, vagy bárkinek hozzá?

örülj, hogy te tökéletes vagy és tökéletesen neveled a tökéletes gyereked.:)

2012. jún. 8. 15:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!